Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Hamarabb megjött, mint ígérték, hibátlan állapotban. Marha jó :) Gyerekek majd csak később kapják, de biztosan tetszeni fog nekik. A kinyomtatott képektől senki ne várjon akkora minőséget, de a célnak tökéletesen megfelel!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Tak jak się spodziewałem. Jest z kartą SD i 5 rolkami papieru. Druk choć nie był tak dobry, ale całkiem dobry dla tego przedziału cenowego. Przeznaczony dla dzieci od 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnaud
    FR
    25/11/2020

    Niezły produkt. Jakość druku jest dość niska, ale wystarczy dla dziecka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Idealna rzecz i zabawa przez długie godziny, to znaczy, tak długo, jak jest wystarczająco dużo rolek zapasowych, mogę tylko polecić. Marka Blitzwolf jest TOP.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Ciekawy model kamery w cenie termodrukera, ujęcia nie są zbyt szczegółowe, ale ich rozdzielczość jest w każdym przypadku wyższa niż rozdzielczość druku, więc taśma wygląda na znośną, bateria i taśma wystarczą na kilka ujęć, Biuro może kupić tuzin więcej za 3 dolary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dzieci mają dużo zabawy z nim i po trzech i pół roku zużyli tylko 70% oryginalnej rolki papieru. Jakość zdjęć przyzwoita. Jakość druku, nie jestem pewien, ale jest coraz gorsza. Nie do wielu opcji i zdjęcia, zrobić wideo, przegląd, recenzje druku, ustawienia regulacji są brakujące. W cenie zabawka jest dobra i całkiem atrakcyjne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Bardzo dobry produkt! Bardzo szybka wysyłka!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • HZsVIP2
    HU
    02/12/2021

    Produkt dobrej jakości spełnia wymagania derykcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo ładna zabawka, jeszcze nie w pełni przetestowana, to będzie prezent... Funkcja drukowania ustawiona na „0" dla najlepszej jakości. Trzeba najpierw naładować baterię, jest ona całkowicie pusta. Test karty SD w toku. Mógłbym kupić więcej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Nagyon gyors szállítás. Szuper termék, imádja a kisfiam. A nyomtatott kép is jobb mint vártam. Kiváló ajándék gyerekeknek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$20.87
    • US$16.49
    • US$12.31
    • US$7.69
    • US$45.99
    • US$30.79
    • US$48.11
    • US$41.39
    • US$31.04
    • US$34.49
    • US$45.99
    • US$13.19
    • US$52.99
    • US$27.49
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$68.82