Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Naprawdę świetnie!!!!! Najlepsza rzecz w tych pieniądzach stawia wiele maszyn!!! Od dźwięku zbyt głośnego dla 30 watów!!! Ma wiele funkcji. Łatwe menu, bardzo wysokiej jakości. Po raz kolejny Maggie blitwillolf!!! Kompaktowy rozmiar!! To jest złe bangood i blitzwolf gówno!!! 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Witam, zamówiłem 12/27/20 do Hiszpanii przylot 04/01/21 do Portugalii zgodnie z planem. Opakowanie jest samo pudełko kolumny, ale jest zabezpieczone w środku. Test mikrofonu dobra jakość dźwięku, Test z muzyką w Pen USB bardzo dobra jakość dźwięku. System łatwy w podnoszeniu i bardzo lekki. Materiał z mikrofonu jest bardzo delikatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Nie łącz z lustrem ekranu.Spróbuję z 3 różnymi telefonami android i 2 iPhone iOS.Nie łącz!Pracuj idealnie tylko z trybem Bluetooth.Dobry dźwięk.Szybka wysyłka w Grecji.12 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Mniejsze niż się wydaje. Ma bluetooth, który dobrze działa. Szkoda, że nie masz slotu SD. Akceptowalna ogólna jakość. Adapter jest za duży. Nie mieści się w głębokich gniazdach. Nie jest wyposażony w baterie do mikrofonu (powinna być bateria) lub pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Πολύ καλό προϊόν σε καλή τιμή. Δεν μπορείς να το συνδέσεις με το κινητό για απ ευθείας προβολή βίντεο. Το δικό μου ήρθε με πρόβλημα στο χειριστήριο και ακόμα παιδεύομαι να βγάλω άκρη.επίσης δεν είχε ευρωπαϊκό αντάπτορα. Very good product and good price. You cannot view video directly from your smartphone!!! Mine came with a problem to the remote control and i cannot find a solution yet. It doesn't have a eu plug adaptor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Przerosłeś oczekiwania. Dźwięk jest bardzo dobry, kolumna i łatwy do przenoszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobry produkt, dziewczyny pokochają nie brzmi zbyt mocna, ale ogólnie jest to dobry produkt. Szybka dostawa do Portugalii 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Przyszedł kilka dni, wygląda dobrze. Jest lekki jak piórko, myślę, że będzie miły do zabawy i wytrzyma długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Gera preke,yra mikrafonas,garsei groja,galima ikelus video ziureti,silpnokai traukia radija,kaime givenu gal todel.gatsei groja.pristatimas greitas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 437
    • Ft5 731
    • Ft33 764
    • Ft11 783
    • Ft33 111
    • Ft35 038
    • Ft60 523
    • Ft25 481
    • Ft26 437
    • Ft20 385
    • Ft234 137
    • Ft60 523
    • Ft17 199
    • Ft4 457
    • Ft12 739
    • Ft8 789
    • Ft60 523
    • Ft38 628