Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(418)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Szukałam dzwonka do drzwi, który zamontuje przed moim domem. Wśród ofert znalazłem to, z bardzo dobrej marki (Blitzwolf.) Kupuję produkty Blitzwolf od jakiegoś czasu i nigdy nie sprawiały mi problemów. Przybyła w niecały tydzień, a paczka jest dobrze zapieczętowana. Zewnętrzny dzwonek do drzwi działa bez baterii, generuje wewnętrzny ładunek podczas naciskania przycisku i wysyła sygnał do odbiornika wewnętrznego, który jest zasilany bezpośrednio do prądu elektrycznego. Dzwonek z 38 dzwonkami działa bardzo dobrze, chociaż wolałbym czarny lub ciemny kolor zamiast białego. Chociaż nie wiem, jak długo będzie się opierać deszczowi... Myślę, że to mnie zadowoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Excelente Campainha!!! BlitzWolf é alta qualidade em tudo que produz... Simples instalação e não necessita de bateria no transmissor, isso fez com que eu comprasse... Recomendo... Banggood é sempre produto original, recomendo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Łatwe do ustawienia. Wszystko co musisz zrobić to podłączyć dzwonek do gniazdka i to działa. Świetnie, że nigdy nie musisz zmieniać baterii. Oczywiście, jeśli nie ma prądu to nie zadziała... Ale wtedy dzwon w sieci 230 wolt nie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Czekałem miesiąc na wysłanie go pocztą. Dotarła w ciągu 10 dni. Wiele poziomów głośności, ale nie ciągły spadek! Najcichszy jest głośny! To działa perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nagyon szuper, tetszik, szép. jól működik, nagyon örülök neki, az elemes elődje mindig lemerült. Ez pedig szép is, jól is működik, nem kell vele foglalkozni, ára pedig baráti. (Mivel ragasztani kell a kinti nyomógomb egységet és fa az ajtóm, egy műanyaglapot csavaroztam fel, arra ragasztottam a nyomógombot.) Elégedett vagyok vele maximálisan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, 2 dni.Pracuje dobrze, dobre dźwięki, bateria nie jest wymagana do nadajnika. Dzięki producentowi i Bangoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Mamy grube ściany i działa bardzo dobrze! Szybka wysyłka, dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Good quality product from Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Paczka była ciężko potraktowana. Produkt nadal był w dobrej formie. Bardzo łatwe do zainstalowania. Praca natychmiastowa i bez problemu. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ocmaru
    MA
    23/04/2021

    dobra jakość, odległość między pilotem i urządzeniem około 13 metrów, dźwięk dobry z wysoką głośnością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$15.99
    • US$26.99
    • US$24.24
    • US$7.99
    • US$13.69
    • US$99.99
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$16.16
    • US$33.48
    • US$16.99
    • US$96.99
    • US$77.99
    • US$15.00
    • US$920.99
    • US$12.99