Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Dziś otrzymałem Blitzwolf ładowarka BW-CW4. Jest to bezprzewodowa ładowarka 15W przeznaczona do montażu na wentylacji samochodu, a silne magnesy wewnątrz ładowarki będą trzymać telefon nieruchomo i oczywiście go ładować. Wszystko, co mamy, jest widoczne na pierwszym zdjęciu. Ładowarka jest wyposażona w mocne szczęki, które z pewnością trzyma urządzenie w wentylacji samochodu. Front ma ładny połysk. Nie ma dodatkowego wskaźnika LED, więc żadne niechciane, rozpraszające światło będzie wkurzać Cię podczas jazdy. Do testów użyłem szybkiej ładowarki Blitzwolf BW-S14 i powerbank Blitzwolf BW-P10 (oba mają porty USB-C Out z QC). Wyniki Samsung Galaxy S9+ z podświetlonym ekranem. Ładuje się ładnie i strojnie. Niestety moja ładowarka nie może trzymać telefonu, bez względu na sprawę Spigena czy bez niej. Ta sama sytuacja z Samsung Galaxy S7. Wypróbowano również inne telefony bez bezprzewodowego ładowania, jak Samsung Galaxy S4 HUAWEI P smart 2019, ale trzymają się ładowarki jeszcze gorzej. I hardt, że może brakuje metalowej części okrągłej, która musi być przyklejona do futerału na telefon lub telefon, ale w tym przypadku bezprzewodowe ładowanie (i prawdopodobnie płatności NFC również) będzie niemożliwe. Może mój przedmiot jest wadliwy, może jest przeznaczony do mniejszych/lżejszych telefonów, może robię coś źle, ale prawda jest taka, że działa i z jakimś ręcznie zrobionym widelcem, który trzyma telefon od dołu, to urządzenie będzie działać tak jak powinno. Moja ocena to 4 gwiazdki (dobra).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przesyłka była super szybka, przyjęta przez darmowy proces, byłem pewien, że byłem sceptyczny co do tego pierwszy. Pakiet był zupełnie nowy nieużywany i tak samo szybka wysyłka, jak moje inne rzeczy, które kupiłem z Banggood.Mieszkam w USA, mam swój przedmiot kilka dni po 2-dniowej wysyłce, które otrzymałabym, jeśli kupiłem go z Amazon. Zawsze byłem ostrożny z ładowarkami magnetycznymi ze względu na ich skuteczność, i zawsze jestem na zewnątrz lub jeżdżę po wyboistych drogach, więc nie byłem pewien, jak wytrzyma ładowarka magnetyczna. Ale ta ładowarka będzie trzymać mój telefon, jest bardzo wydajny i bardzo łatwy w użyciu wszystko co musisz zrobić to przypiąć go do ładowarki, W przeciwieństwie do innych bezprzewodowych ładowarek, gdzie musisz mieć telefon w odpowiednim miejscu nie miałem problemu za każdym razem, gdy mój telefon nawiązuje kontakt z ładowarką bezprzewodową.Nie podoba mi się, jak Apple przełączył kable ładowania zwłaszcza po tym, jak zamierzali rzucić ładowanie Bloki z ich nowymi telefonami.Teraz to jest podłączone i jest USB typu C do USB typu C, naprawdę nie lubię, ponieważ teraz wszystkie dodatkowe kable do ładowania mam są teraz tylko przydatne zbyt starsze telefony. Dlatego ta ładowarka jest świetną rzeczą, aby mieć.Nie musisz się martwić, kiedy jestem poza domem i zapomnij o moim zapasowym kablu do ładowania.Ładowarka jest bardzo prosta do ustawienia wszystko, co musisz zrobić, to odkręcić plastikowy nakrętek mocowania na Z tyłu ładowarki i włóż spinacz, ale upewnij się, że nakrętka przebije kulę z zacisku, A następnie włożyć go do ładowarki i następnie zacisnąć.Zacisk Vent może wydawać się trudny do otwarcia, ale to jest dobre i to jest to, co należy chcieć w moim doświadczeniu, ze względu na zużycie i rozerwanie z czasem, kiedy akcesoria są tak dobre one zwykle Wystarczą telefon. Jedyny problem, jaki widzę to, że kiedy podłączasz się do wentylacji pojazdu i korzystasz z ciepła, nie chcesz przegrzewać telefonu (czytaj instrukcję obsługi) ale jestem pewien, że będziesz w stanie znaleźć inne miejsce w pojeździe, aby przypiąć ładowarce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dobra cena i jakość. Mocny magnes, szybka wysyłka. Opakowanie produktu było zepsute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    nagyon jó termék, tartja a telefont!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Super ładowarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Po pierwsze, to nie jest szybka ładowarka. Będzie ładował Iphone tak szybko, jak 7,5w. Nie wspomnieli o tym. To tylko strata pieniędzy. Jeśli chcesz 15w bezprzewodowa ładowarka, musisz sprawdzić kompatybilną z Iphone ładowarkę. Proszę użytkownik Iphone nie marnuj pieniędzy. Potrzebujesz również ładowarki samochodowej typu C, a nie usb jeden, należy pamiętać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Został on dostarczony szybko. Dobry produkt, nie wygląda jak na zdjęciu, jest czarny z przodu robi to telefon również wskazuje, czy jest podłączony do niego, mam na myśli ładunek magsave! Usb C dla cięcia musiałem kupić konwerter(auchan tam 2000ft i bardzo dobry)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Chociaż pozycjonowanie telefonu na płycie ładowania jest bardzo wrażliwe, gdy pozycjonowanie jest prawidłowe, ładowarka działa bardzo dobrze. dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Nie mogę go używać z moją obecną walizką, ale bez niej obsługuje szybkie ładowanie, więc robi to, co mówi doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wyrób wysokiej jakości. MIKNATALSSON: Możesz go używać z zaufaniem. Zarekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$29.61
    • US$33.48
    • US$13.85
    • US$18.99
    • US$54.99