Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(230)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(230)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2020

    Czytnik kart jest solidny. Nasadki na wtyczkach trzymają się mocno i nie odpadną same. USB i microUSB działają bez zarzutu. Jednak USB-C w mojej kopii nie działa. Ani przez telefon (Xperia XZ2 i HUAWEI P9) ani na laptopie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Очень удобный картридер для sd карт, с возможностью подключения как к ноуту, так и к смартфону! Разъёмы Micro USB и type-c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    To najlepszy czytnik kart 3.0 w swojej cenie. Bardzo polecam!!! Jak zwykle, jeden jakościowy produkt od Blitzwolf. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Dziękuję Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dzięki Banggood! Szybko! Wspaniały produkt, doskonała jakość! Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jak zwykle, jeden jakościowy produkt od Blitzwolf. Cieszę się z powodu tego, co kupiłem. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Product as description. Speed is higher on usb3.0 than on usb-c. Good quality card reader.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Wygląda na dobrą konstrukcję, z jakością Blitzwolf. To jeszcze nie zostało przetestowane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Made of metal, great build quality. Good transfer speeds, easy to carry. Really convenient with multiple USB options (USB A, USB micro B, USB-C). Absolute recommendations if you need small, cheap but good quality SD/Micro SD reader.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Przesyłka dotarła szybko. Czytnik wykonany jest z aluminium, duży plus w tej cenie! Nakrętki portowe wykonane są z twardego plastiku. Działa z komputerem i telefonem. Nie sprawdziłem jeszcze prędkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Świetny mały czytnik kart. Idealny zarówno z usb-a, jak i z typem C. Działał bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$12.12
    • US$14.99
    • US$8.04
    • US$7.24
    • US$14.69
    • US$14.78
    • US$10.96
    • US$6.46
    • US$64.79