Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Wygląda na dobrą konstrukcję, z jakością Blitzwolf. To jeszcze nie zostało przetestowane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Made of metal, great build quality. Good transfer speeds, easy to carry. Really convenient with multiple USB options (USB A, USB micro B, USB-C). Absolute recommendations if you need small, cheap but good quality SD/Micro SD reader.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Przesyłka dotarła szybko. Czytnik wykonany jest z aluminium, duży plus w tej cenie! Nakrętki portowe wykonane są z twardego plastiku. Działa z komputerem i telefonem. Nie sprawdziłem jeszcze prędkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Product as description. Speed is higher on usb3.0 than on usb-c. Good quality card reader.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Bardzo dobry adapter, mały i praktyczny... Nadal nie próbowałem, ale wiem, że Blitzwolf produkuje tylko dobre produkty 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Feels very good quality, I haven't tested with SD card yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Świetny mały czytnik kart. Idealny zarówno z usb-a, jak i z typem C. Działał bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Szybka wysyłka, działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Kolejny doskonały produkt od Blitzwolf o wysokiej jakości i elastyczności. Najbardziej podoba mi się to, że nie jest plastikowy, ale jest wykonany z aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonały szybki transfer danych w najwyższej jakości standardzie Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$13.99
    • US$7.59
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$25.99
    • US$11.99
    • US$85.99
    • US$11.99
    • US$55.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$10.99