Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1447)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1447)
    • 5 Star(1327)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(25)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dostałem ekspres dwa dni temu. Próbowałem. Zrobiłam dużo kawy. Mogę powiedzieć, że jest bardzo ładny jest podgrzewany bardzo szybko i z dużą ilością barów ciśnienie kawa jest bardzo miła i pienista. Dziękuję Banggood dziękuję blitzwolf z wysokiej jakości produktów.Pozdrowienia z ATHENS GRECJA.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    To automatyczna maszyna, dobry czajnik, kawa jednoosobowa, bardzo dobry wybór do użytku domowego, bardzo łatwy w użyciu, w ciągu dwóch minut masz gotową kawę. Z Czech przybył w siedem dni. Był wolny za 81 euro!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Dałem cztery gwiazdki na podstawie tego, że z tyłu był przeciek, który zrobiłem z silikonu! Kawa jest wyśmienita. Ale jeśli zapomnimy o przecieku, to będzie dobry zakup! Obawiam się, że nie. To jest swietne! Jeśli mamy wrażenie, że to doskonała okazja!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Nawet jeśli to trwało wieki, z powodu braku magazynu, albo złego zawodowego zachowania kuriera. W końcu dotarł w idealnym stanie!Problem nie kończy się na tym,Nie napełnić zbiornika wody i umieścić go z powrotem na podstawie cmm, mimo że podręcznik to sugeruje.Zrobiłem to 2 razy i maszyna podczas ekstrakcji namiotu, aby stracić wodę między tymi dwoma.To naprawdę mnie frustrowało. Ale teraz, kiedy tylko dodaję wody rzeczy wydaje się działać idealnie!Więc wydaje się działać dobrze,idealny pakiet!Lubię blitzwolf bardzo i jest to produkt z dobrej jakości materiałów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Urządzenie zostało starannie owinięte, w nienagannym stanie, ze wszystkimi akcesoriami dotarły w 3 dni.Po wypróbowaniu go, Mogę tylko powiedzieć pozytywnie.Jest to również przyjemne espresso z tańszej kawy.Serdecznie polecam je każdemu, kto nie chce wydać dużo pieniędzy To było moje drugie zamówienie, ale wszystko poszło tak dobrze jak pierwsze.Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    very good as a machine but it produces a lot of water and in both bites some mistake has been made with the settings in the water bites, in the small one it produces about 200 ml while in the big one it produces about 400 ml of water. we have to stop it otherwise it produces bean soup not espresso 😉

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Καλή συσκευασία και σχετικά γρήγορη αποστολή. Ο καφές που βγάζει είναι αρκετά καλός, βέβαια θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα. Την πήρα σε προσφορά. Είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου, δεν το μετάνιωσα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    .. Bardzo miła i piękna maszyna do espresso!...to było dla mnie zaskoczeniem jak szybko mogłem zrobić kawę!!! .... Piękna konstrukcja. Unikalny design i dobrej jakości materiały!!! Produkt Blitzwolf... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Ar w złocie to bardzo dobry jaskinifozo z prostym uchwytem, przyciskami Erinto. Ma w sobie dużo dżobów. Można również utworzyć własne ustawienia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Jestem bardzo zadowolona z dostawy. Kupiłam w poniedziałek, a dzisiaj(środa) kurier już dostarczył /UPS/. Z maszyny jestem bardzo zadowolona. Cena powala. W Polsce są dużo droższe, na które mnie nie stać. Bardzo, bardzo dziękuję sprzedawcy i oczywiście producentowi. Pozdrowienia z Polski. 🇵🇱

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$28.99
    • US$36.84
    • US$18.47
    • US$35.79
    • US$20.47
    • US$89.99
    • US$125.99
    • US$292.94
    • US$35.99
    • US$83.99
    • US$33.50
    • US$45.90
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$58.99
    • US$95.99
    • US$549.99