Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(360)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Czy marka BlitzWolf już w moim gospodarstwie domowym przez lata, ponieważ jakości ładowarki sprzedawane również na BangGood. Ten ekspresowy model BW-CCM2 to coś nowego. Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Przemysłowo wyglądający nierdzewny korpus nadaje luksusowy wygląd. Maszyna jest ciężka, bardziej niż oczekiwana. Pasuje do mojej kuchni. Jak na ten punkt cenowy to nie wstyd, że maszyna pasuje również do tworzyw sztucznych. LED wyświetlacz jest nowy w tego typu ekspresach do kawy na rynku wraz z przyciskami dotykowymi z przodu. Byłem ciekawy, jak przyciski dotykowe będą reagować na dotyk. Dobrze, że nie narzekam na to. Potem drugi i może najważniejszy smak kawy. W moim przypadku porównam z normalną maszyną. Posiada również wyświetlacz i przemysłowo wyglądający nierdzewny korpus kraść. Użyłem włoskiej kawy LavAzza espresso. Aby zrobić espresso z normalną maszyną, chodzi o zabawę ilością kawy i wody. Ta maszyna Espresso BW-CMM2 BlitzWolf już dozowuje odpowiednią ilość wody i łatwiej jest stworzyć idealne espresso. Uwielbiam smak tej maszyny. Ale muszę powiedzieć, że marka kawy robi dużą różnicę w smaku. Obok przycisku dla jednego lub tych strzałów maszyna posiada przycisk na ręcznej ilości. Doskonale. Zbiornik wody jest wyjmowany, co ułatwia tankowanie. Możliwe jest również otwarcie pokrywy zbiornika, aby wypełnić wodą. 1.5 Litry wystarczą na długi dzień pracy w domu. Taca z wodą jest łatwa do usunięcia i dobrze pasuje. Jest czerwony pływający plastik, aby zobaczyć, kiedy taca musi się wyczyścić. W tej chwili nie testuję mleka z pianki. Jedyną wadą, jaką znalazłem, była brakująca łyżka miarowa. Spodziewałem się tego w pudełku, ale nie było go tam.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Zaskoczył mnie projekt tego ekspresu. Nadwozie ze stali nierdzewnej z panelem dotykowym wygląda na bardzo drogie i luksusowe. Jestem właścicielem innej marki, ale cena była znacznie wyższa i jest bez żadnego panelu dotykowego i wyświetlacza. Uwielbiam automatyczne zatrzymanie funkcji maszyny po piciu kawy. Poleciłem ten ekspres do kawy do zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    ¡¡¡¡ SORPRESA!!! Bardzo niedrogi ekspres z wysokiej jakości maszyn. Ekspres do kawy, który mieliśmy w naszym domku letniskowym i weekend się zepsuł i chcieliśmy kupić tani ekspres, który po prostu służył do sporadycznego użytku. Kiedy otrzymaliśmy ten Blitzwolf, byliśmy bardzo zaskoczeni jego dobrym wyglądem, ma on bardzo dużą postrzeganą jakość. Szczotkowane wykończenia ze stali nierdzewnej nadają jej dużą obecność i sprawiają, że jest bardzo łatwy w czyszczeniu. Kontrola dotykowa działa dobrze, tylko niewielkie ciśnienie jest wymagane, aby je aktywować. Mamy przycisk do automatycznego nalewania odpowiedniej ilości kawy, druga opcja podaje dwie kawy lub długą, trzecia jest ręczną opcją, w której wybieramy, kiedy powinna przestać działać i na końcu jest przycisk, który uruchamia pręt parowy. Kawa wychodzi z dużą ilością śmietany dzięki 20 barów ciśnieniowych, kilka ekspresów na rynku oferuje 20 barów, a te, które są zazwyczaj znacznie droższe. Dzięki tej presji kawa wychodzi z bardzo intensywnym aromatem i spektakularnym smakiem. Tak bardzo spodobała nam się maszyna, że zostaniemy w domu, a nasz obecny ekspres do kawy delonghi będzie tym, który zostawiamy na okazjonalny użytek. Ponadto, ten Blitzwolf jest bardzo łatwy do demontażu do czyszczenia, który bardzo cenimy. A produkt 10/10

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Ekspres do kawy przyjechał za tydzień. Po rozłożeniu, pokazano zwykłe opakowanie Blitzwolf. Produkt ma piękny, czysty kształt. Dokładne parzenie jest wymagane przed pierwszą kawą. Gotowa kawa ma kremowy, przyjemny smak. Nadal muszę spróbować ręcznego dozowania wody i pianki mlecznej. Jestem zadowolony z produktu i sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo dobra maszyna, jej materiały są bardzo wysokiej jakości i piękna jego konstrukcja jest solidna i wygodna w użyciu. Z ceny dość niskiej w stosunku do konkurencji i przystępna dla wszystkich. Przesyłka jest idealna, jak za każdym razem, gdy firma stale informowała mnie o lokalizacji produktu i nigdy nie ma opóźnienia od zaplanowanej daty. Teraz dla kawy to wciąż zaczyna coś mówić na pierwszy rzut oka wygląda dobrze z dobrej pianki ładny aromat odgrywasz dużą rolę kawa, którą każdy będzie używać najlepiej jest świeże cięcie w odpowiednim kawałku, który nadal szukam, który jest idealny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    kupiony w dniu 01.03.2020 r. i przybyć do Portugalii w dniu 08.03.2020 r., Na maszynie, jego użycie jest proste, tylko 5 bardzo intuicyjnych przycisków, dobrych materiałów i czysty design. Kawa jest bardzo smaczna i wychodzi z dobrą temperaturą, są dwa filtry oczka Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu,

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Cena jest super dobra dla tej potężnej maszyny!! Jeśli chcesz uszczęśliwić swoją dziewczynę, żonę lub mamę, musisz to kupić! Najlepszy i pierwszy zakup jaki zrobiłem w tym! Bardzo łatwy w użyciu, 2 nakrętki (na dwie kawy i na 1 kawę ), jedno narzędzie do prasowania. Wolę wziąć podręcznik do picia, bo lubię duże drinki i łatwo je kontrolować. Posiada 4 przyciski, rozgrzewa się bardzo szybko, łatwy w użyciu, wystarczy wcisnąć klik i pić! Cena jest świetna dla tej maszyny, wygląda na to, że ja pracując na kawiarni 😂😂🤣🤣 cała moja rodzina aprobaty i myśli kupić kolejny tylko do zaoferowania!! W tym czasie Covid19, najlepsze, że można wziąć własną kawę i cieszyć się!! Przepraszam za duży tekst, ale kiedy produkt jest dobry muszę podzielić się moją opinią!! Jestem z Portugalii, zamawiam i przybył w 4 dni!! 4 dni to tak szybko!! To przyszło w doskonałych warunkach, Widzę, że sprzedawca zrobił dobrą pracę!! Dzięki za tego sprzedającego, podobało mi się!! Jeśli przeczytasz ten komentarz, możesz uwierzyć w moje słowa, będzie ci przykro, kiedy ta maszyna się sprzeda!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, w 3 dni od zamówienia był u mnie w domu. W zestawie oprócz ekspresu znajduje się kolba, 2 sitka, łyżka do kawy. Ekspres ma funkcje robienia espresso, podwójnego espresso oraz "manualnej" kawy. Dzięki dyszy możemy spienić mleko i przygotować kawy mleczne np. cappuccino, latte. Ekspres bardzo szybko jest gotowy do użycia po włączeniu, posiada duży zbiornik na wodę. Jakoś wykonania jest dobra jak na tą cene choć, niektóre elementy mogłyby być solidniejsze. Ogółem ekspres oceniam pozytwynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Mam ekspres do kawy + Zalety udojenia sprawiają, że Cappucino jest całkiem dobrą, gładką pianką (8/10 punktów) + kawa espresso jest w porządku, wychodzi z lodami i smakuje dobrze (7/10) - Pierwsze zakupy powinny być dla Cod'a. A potem Paypal dla twojej wygody - Minusem jest nie włączenie koktajli mlecznych jak każda inna firma Mam nadzieję, że maszyna jest silna, bo wykonała tylko pięć testów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    A termék ugyan nem 7 nap alatt érkezett meg (Magyar Posta, ugye)de hamar és épségben át vettem. Ez raktárból jött így van, áfa etc nem volt. A szokásos puritán csomagolás. A használati nem magyar, de több nyelvű, a csatlakozó EU szabványos. Így probléma nem volt. A képen két adag főzése volt választva, egynek ez nagy adag. Krémes, jó állagú. Ízletes és erős kávét lehet készíteni vele. Nem zajos, hamar felfűt. Omnia Baristàval készítettem karakteres, erős kávét kaptam. Akciós árban megérte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 878
    • Ft14 074
    • Ft21 443
    • Ft18 427
    • Ft20 788
    • Ft10 720
    • Ft9 380
    • Ft21 321
    • Ft7 704
    • Ft7 917
    • Ft9 715
    • Ft7 369
    • Ft11 055
    • Ft57 572
    • Ft20 773
    • Ft10 720
    • Ft2 312
    • Ft51 784