Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(384)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    To ładny i stylowy produkt. Otrzymałem go szybko i bezpiecznie. Możesz dostosować kolory od białego do światła dziennego, a także natężenie światła, aby podświetlić przedni monitor i klawiatura. Kolor światła z przodu można regulować za pomocą krótkich ruchów po lewej stronie produktu, zmieniając kolor za każdym razem, gdy go dotkniesz. Kiedy dotykasz, światło jest chrypka i rośnie. Światło gaśnie, gdy dotkniesz dwóch krótkich dotknięć. Diody LED RGB z tyłu. Dostosuj kolory, dotykając właściwego końca produktu. Możesz ustawić kolory jako stałe, przesuwne przejście kolorów i zmianę koloru. Zasilany kablem USB. Długość kabla usb wynosi około 1,5m. polecam.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    lampa godna polecenia szczególnie jeśli jest w promocji. oświetlenie jest mocne wraz z regulacją jasności + kolory białe, ciepłe, mieszane. natomiast lampy RGB mają dużo trybów(15), każdy znajdzie coś dla siebie. mocowanie przez blaszkę naklejana na monitor - trzyma się ok, jedynie przy jakimś mocnej próbie zmiany oświetlenie może się poruszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobra jakość. fiksacja imam. Dotknij regulacji, dobre oświetlenie. Funkcja RGB tylko dla wizualizacji. Biorąc pod uwagę markę, spodziewałem się czegoś więcej.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Produkt udowodniony najwyższej jakości, zaskoczył mnie w niektórych punktach; Utrwalanie produktu było znacznie lepsze niż się spodziewałem, ponieważ jest to mocowanie magnetyczne, myślałem, że pasek świetlny spadnie, ale jest bardzo przymocowany, więc jest to punkt pozytywny. Konstrukcja lekkiego pręta łączy aluminium i plastik, zarówno dobrej jakości. Dostawa była dość szybka, a produkt dotarł bardzo dobrze zapakowany. Pudełko nie wykazało żadnych zmian, co uważam za bardzo pozytywny punkt. Oświetlenie paska świetlnego jest mocne i regulowane, RGB ma dość różne warianty, ale nie ma regulacji jasności. Produkt zapewnia to, co obiecuję z bardzo dobrą jakością, aby podsumować, że produkt jest lepszy niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Produkt wyszedł jeszcze lepiej, niż się spodziewałem. Jeśli nie przykleja się do monitora z magnesem, wysyła dwustronną taśmę i można ją łatwo podłączyć. Nie jest zbyt ciężki i można go regulować w górę i w dół, jak chcesz. Produkt ma 5 kolorów biały, biały, biały, biały, biały dzień, światło dzienne, słońce Za pomocą łatwego w użyciu lewego dotyku, można dostosować przednie ustawienia kolorów za pomocą klawisza dotykowego z prawej strony i tylnych kolorów rgb. Kolory rgb na odwrocie nie są tym, czym się wydają. Jest sześć stałych kolorów, jeden kolor, który zmienia kolor w czasie, i jeden rgb wszystkie kolory. Jako oświetlenie może być słabe, jeśli jest to pusta przestrzeń z tyłu, a jeśli jest blisko ściany, to jest to piękny obraz. Jeśli chodzi o ładunek, otrzymałem go w ciągu około 10 dni, a ładunek był sprawny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Produkt dotarł w niedługim czasie. Dobrze jest się dotykać. Kiedy go dotkniesz, natychmiast zmienia kolor. Aby przymocować do monitora, wystarczy przymocować pasek metalowy do środka i umieścić namagnesowany obszar lampy. Magnes jest wystarczająco silny. Trochę trudno wyciągnąć złą taśmę z naklejką. Polecam go każdemu, kto chce kupić polubienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Zamówiłam to 1 września i otrzymałam przed dwudziestym. Byłem bardzo zaskoczony tym produktem, jest wykonany z wysokiej jakości, a także bardzo stylowy i świetnie wygląda na moim monitorze. To, co najbardziej lubię w tym produkcie, to to, że to światło monitora ma wiele różnych odmian oświetlenia, od „ciepłego" do „fajnego". Posiada również diody LED RGB z tyłu z 7 różnymi kolorami i 7 różnymi efektami kolorystycznymi. Należy to zauważyć, trzeba użyć pasty magnetycznej na monitorze, a następnie światło monitora przykleja się do góry monitora. To nie jest klej, więc masz możliwość poruszania nim, aby dostosować go do własnych potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Very good price/quality ratio. Good looking and working product. I am very satisfied. Front light is bright and background colour is pretty good too.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Ten Light Monitor jest najpiękniejszą rzeczą. Super dyskretny i nie zajmuje miejsca, łatwy w instalacji, łatwy w obsłudze, kolory led są piękne, a białe światło oświetla bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Do Brazylijczyków myślących o zakupie, polecam! Po prostu fantastyczny produkt! Rozwiązałem problem z oświetleniem wieczorem i dałem mu inną twarz. wysokiej jakości światło, możliwe jest włączenie, wyłączenie i zmiana tonu światła przedniego (biały, niebieski, gorący, gorący) i zmiana kolorów RGB, pozostawiając statyczny lub zmieniając kolor. Produkt z najwyższej półki. Ah i przybył w 10 dni tutaj w Kurytybie (Byłem zdumiony szybkością dostawy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$29.99
    • US$33.99
    • US$219.99
    • US$49.99
    • US$99.99
    • US$52.99
    • US$36.99
    • US$63.99
    • US$46.99
    • US$46.99
    • US$63.99
    • US$66.99
    • US$179.99
    • US$39.99
    • US$69.99
    • US$89.99
    • US$127.04