Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(212)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(212)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    To ładny i stylowy produkt. Otrzymałem go szybko i bezpiecznie. Możesz dostosować kolory od białego do światła dziennego, a także natężenie światła, aby podświetlić przedni monitor i klawiatura. Kolor światła z przodu można regulować za pomocą krótkich ruchów po lewej stronie produktu, zmieniając kolor za każdym razem, gdy go dotkniesz. Kiedy dotykasz, światło jest chrypka i rośnie. Światło gaśnie, gdy dotkniesz dwóch krótkich dotknięć. Diody LED RGB z tyłu. Dostosuj kolory, dotykając właściwego końca produktu. Możesz ustawić kolory jako stałe, przesuwne przejście kolorów i zmianę koloru. Zasilany kablem USB. Długość kabla usb wynosi około 1,5m. polecam.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    lampa godna polecenia szczególnie jeśli jest w promocji. oświetlenie jest mocne wraz z regulacją jasności + kolory białe, ciepłe, mieszane. natomiast lampy RGB mają dużo trybów(15), każdy znajdzie coś dla siebie. mocowanie przez blaszkę naklejana na monitor - trzyma się ok, jedynie przy jakimś mocnej próbie zmiany oświetlenie może się poruszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Produkt dotarł w niedługim czasie. Dobrze jest się dotykać. Kiedy go dotkniesz, natychmiast zmienia kolor. Aby przymocować do monitora, wystarczy przymocować pasek metalowy do środka i umieścić namagnesowany obszar lampy. Magnes jest wystarczająco silny. Trochę trudno wyciągnąć złą taśmę z naklejką. Polecam go każdemu, kto chce kupić polubienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Zamówiłam to 1 września i otrzymałam przed dwudziestym. Byłem bardzo zaskoczony tym produktem, jest wykonany z wysokiej jakości, a także bardzo stylowy i świetnie wygląda na moim monitorze. To, co najbardziej lubię w tym produkcie, to to, że to światło monitora ma wiele różnych odmian oświetlenia, od „ciepłego" do „fajnego". Posiada również diody LED RGB z tyłu z 7 różnymi kolorami i 7 różnymi efektami kolorystycznymi. Należy to zauważyć, trzeba użyć pasty magnetycznej na monitorze, a następnie światło monitora przykleja się do góry monitora. To nie jest klej, więc masz możliwość poruszania nim, aby dostosować go do własnych potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Very good price/quality ratio. Good looking and working product. I am very satisfied. Front light is bright and background colour is pretty good too.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobra jakość. fiksacja imam. Dotknij regulacji, dobre oświetlenie. Funkcja RGB tylko dla wizualizacji. Biorąc pod uwagę markę, spodziewałem się czegoś więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Jestem bardziej niż entuzjastyczny o LED pasek światła. Kontrola dotykowa działa bardzo dobrze, a gradienty kolorów są gładkie. Jestem bardziej niż zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przesyłka dotarła szybko i w porządku. Jakość produktu jest świetna, wszystko działa tak, jak powinno. Jasność białego światła jest ok, tylko dla pc. Nice to kierunek światła RGB za monitorem z większą ilością efektów. Ogólnie rzecz biorąc, jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Mój sprzęt poszedł na górę po tym oświetleniu. Plus piękny, stał się o wiele bardziej funkcjonalny, ponieważ moje biurko i klawiatury są oświetlone bez przesady i mogę pracować z innymi światłami wyłączonymi. Bardzo mi się podobał i kupię nowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Idealna lampa biurkowa, szczególnie stosunek jakości do ceny. Bardzo dobre kolory, kąt światła i jasność - mierzyłem 800 Lux na moim biurku, tak samo jak moja stara lampa fluorescencyjna (ale światło jest bardziej spójne i lepiej skoncentrowane). Zaskakująco dobra zwarta konstrukcja, przymocowana tylko magnesem, który jest wystarczająco mocny bez dodatkowej naklejki. Sterowanie jest łatwe do manipulowania po pewnym czasie użytkowania, i to dobrze, że dwa paski są kontrolowane oddzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$69.99
    • US$46.99
    • US$65.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$36.99
    • US$24.19
    • US$32.99
    • US$13.88