Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    Parcel received have not tested as yet. We packaged. System product looks great will test soon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Mikrofon o jakości, praktyczności i dobrej wydajności. Jest to w 100% zalecany mikrofon pugandplay

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    27/10/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Super szybka wysyłka ze względu na magazyn UE. Ponieważ nie szukałem najwyższej możliwej jakości, przyjemnie zaskoczyłem to, co mam, że jest doskonałe. Nie ma na co narzekać, zwłaszcza za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    https://youtu.be/NmzI9oce3O4 Jakość jest całkiem przyzwoita, ale nie ma gorszej i tańszej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Nie było nawet 2 miesięcy i przestał działać, nie było led, gdy się zatkał. Po prostu umarł nagle. Nie wydawaj na to pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 20 dni prostych i 15 dni roboczych, od wysyłki, oraz 25 i 19 dni, bezpośrednio i biznesowo, odpowiednio od daty realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Łatwo było poskładać, a kondensator działa w porządku. Struktura jest silna i łatwa do regulacji myśli ruchu z jej części. Obcinacz jest dość mocny i może go łatwo naprawić do stołu. Nie ma potrzeby instalowania żadnego oprogramowania w celu jego użycia. To dosłownie wtyka i odtwarzanie. Jakość jest świetna w cenie. Jest to produkt z prawdziwego zdarzenia. Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 20 dni roboczych i 15 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 25 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Łatwy w montażu, a kondensator działa bardzo dobrze. Konstrukcja jest silna i łatwa do regulacji jej twardości w ruchu. Zacisk może łatwo ustabilizować strukturę przy stole. Nie jest konieczne instalowanie oprogramowania do operacji, wystarczy podłączyć USB i jest gotowe. Jakość jest świetna w cenie. To naprawdę 5 gwiazdkowy produkt!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Dla mnie to brzmi jak bardzo uniwersalny mikrofon, ale dźwięk wydaje się trochę niski, chyba że mówisz bardzo blisko niego. Mimo to, to bardzo dokładny produkt i udało mi się nawet dopasować „sprężynę" do regału nad monitorem, ponieważ moje biurko nie ma jednolitych krawędzi. Wystarczy podłączyć kabel USB, który jest dość długi, do komputera i poczekać kilka sekund - jest gotowy do użycia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Kompletny mikrofon doskonałej jakości i najwyższej klasy materiał, przyszedł wszystko ok, ze wszystkimi akcesoriami, i przybył w 19 dni prawda. Jest dobry w różnych sytuacjach. Świetna jakość, wykończenie i doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Znalazłem na górze rekomendacji, dotarłem w prawo, niektóre ugrzęzły w pudełku, ale towar przyszedł bez żadnych wad. I przybył w mniej niż 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$15.99
    • US$29.89
    • US$27.29
    • US$79.99
    • US$49.44
    • US$19.99
    • US$25.40
    • US$15.99
    • US$28.99