Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(612)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(612)
    • 5 Star(588)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Kupowałam światło do pokoju dziecinnego. Jasność jest świetna. Ładnie rozjaśnia cały pokój, a kolor w górnej części jest bonusem. Można go dostosować oddzielnie, więc można świecić tylko kolorowym paskiem led lub po prostu białym światłem. Możliwość regulacji nawet ton koloru. W dużym stopniu wybierz opcję światła wstępnie natłuszczonego. Aplikacja jest w porządku, tylko kontrola. Podłączenie lamp od razu i bez problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Po ponad tygodniu użytkowania i biorąc pod uwagę, że wcześniej testowałem inne inteligentne oświetlenie sufitowe innych marek, mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych pod względem jakości i ceny, które kosztuje. Uważam, że BlitzWolf po raz kolejny wprowadza na rynek bardzo konkurencyjne produkty. Pakiet przybył do Włoch w rozsądnym czasie, dobrze zapakowany, a podłoga była dobrze zabezpieczona przed wszelkimi wybojami z powodu transportu. W opakowaniu znajduje się instrukcja obsługi w wielu językach (w tym w języku włoskim) i kołki do montażu. Materiały budowlane, choć nie wszystkie metalowe, są dobrej jakości i eleganckie Regulowane światło centralne jest bardzo silne i nadaje się do użytku nawet w dużych środowiskach. Boczne ledy, które mogą być ustawione w wielu kolorach i odcieniach, są idealne do tworzenia artystycznej atmosfery w pokoju. Aplikacja jest bardzo łatwa w użyciu i skonfigurowaniu. Podsumowując, mogę powiedzieć, że jest to idealne inteligentne światło sufitowe dla tych, którzy chcą dobrej jakości planu podłogi bez wydawania zbyt dużo pieniędzy. Oceń: 8/10 Oceń film

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Arrived very quickly to the far reaches of Scotland UK with no damage. No fittings were included in the packaging however I utilised the screws from the previous light fitting situated in my bathroom. I did download and try to install with the BlitzWolf app however it was having none of it so I used the SmartLife app and it connected instantly. Voice control via Alexa worked straight away once it connected. Have made a customised scene based on my favourite colours and chose a desired speed for the RGB strip to cycle through. It connects with a blue and brown wire only and I had a concern as I had a third wire connected to my original bathroom light but I simply tucked that up into the ceiling hole, fingers crossed it won't cause any issues. Absolutely love it. The fact you can select from various degrees of white for the main and largest section of the light from cool to warm is superb as I prefer warm white. Took me just a couple of minutes to install. Due to the size it covered where the previous bathroom light had been fitted perfectly. Definitely recommend and shall update in due course if that should change.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Dobra jakość produktu, ciepłe / chłodne światło główne, regulowane tło RGB, ma różne efekty, może być używany w rytmie muzyki, ustawić na godziny, sterowanie jest proste i intuicyjne. W polu znajduje się kod QR z linkiem do pobrania Aplikacji, a następnie musisz utworzyć konto, po którym połączy się z urządzeniem. Połączenie odbywa się za pośrednictwem Wi-Fi za pośrednictwem istniejącego routera w domu. Jeśli urządzenie traci napięcie zasilania, po przywróceniu zasilania można ustawić specjalny tryb pracy. Światło jest wystarczająco dobre dla małego lub średniego pomieszczenia, dość jasne, a czasami, przy 100% jasności, niektóre zaburzenia mogą się pojawić, ale po pewnym czasie znikają. Dołączyłem kilka zdjęć, zrobionych w ciągu dnia, aby zobaczyć główne światło i tło. Stosunek jakości do ceny jest dość dobry, może mieć minimalną pilota w tym pieniądze, ale nawet tak, polecam ten produkt, jeśli chcesz trochę rozrywki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Comprei para colocar na casa nova por isso as fotos ainda não são no local correto, mas experimentei para ver a luminosidade e surpreendi-me com a intensidade dela, ilumina perfeitamente uma sala de 12m2, a app funciona como descrito, da para baixar a intensidade da luz, colocar leds de variadíssimas cores. O ponto fulcral para mim foi poder emparelhar com a app e poder usar o comando de voz para ligar e desligar o candeeiro. Comprei um para experimentar e irei comprar pelo menos mais 2 para colocar noutras divisões. Excelente compra. Esta marca até agora não me desiludiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Bardzo ładny produkt i jakość. Intensywność światła jest zadowalająca w sypialni. Jednak zgodnie z instrukcjami, nie byłem w stanie go podłączyć. To zostało wykonane automatycznie przez aplikację. To dlatego spadłeś o jedną gwiazdę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Przybył szybko, bez szwanku, w ciągu sześciu dni! Bardzo dobry produkt, szybki w instalacji, pasuje! Mogę powiedzieć o nim tylko dobre rzeczy. Jako elektryk zainstalowałem wiele „inteligentnych" lamp, ale nigdy nie byłem w stanie zainstalować i zainstalować ich tak szybko! Mam jeden przez pół godziny, zanim aplikacja go rozpozna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Bardzo zadowolony z produktu. Bardzo silne białe światło i bardzo zabawne, dzięki lampkom RGB, aby stworzyć przytulną atmosferę w sypialni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Was super easy to install, like 5min. The paperwork says to install the Blitzwolf app but it run into an error while tried to register. switched to the Tuya app and everything works well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    100% Perfekcja!!! Moc jest tak silna i jasna, że rekomenduję... Biały kolor można dostosować, aby był ciepły lub zimny, a wszystkie kolory są niesamowicie piękne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.08
    • US$63.51
    • US$160.91
    • US$73.91
    • US$29.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$48.88
    • US$45.99
    • US$91.08
    • US$40.86
    • US$79.68
    • US$16.99
    • US$52.76
    • US$103.99
    • US$29.99
    • US$64.99
    • US$29.99