Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Inteligentna lampa sufitowa BW-CLT1 jest zaprojektowana. Bardzo podoba mi się ta płaska konstrukcja. Montowanie, podłączenie elektryczne i instalacja odbywały się szybko i bez żadnych problemów. Za pomocą aplikacji Smart Life, Blitzwolf lub Tuya można ustawić światło przednie i tylne osobno i zapisać je pod własną nazwą. Na wyłączniku elektrycznym ostatnie ustawienie jest przywrócone. Wszystkie funkcje, zgodnie z opisem produktu i działają doskonale. W trybie muzycznym światło RGB zmienia kolor i intensywność w rytm muzyki! Wyraźne zalecenie zakupu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Πολύ καλή ποιότητα, πολύ φωτεινή.Σε αυτή την τιμή είναι το απόλυτο vfm. Εγκατάσταση σε 5 λεπτά και σύνδεση με την εφαρμογή σε 1 λεπτό. Δεν περιέχονται οδηγίες και βίδες,τουλάχιστον σε αυτή που παρέλαβα.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Druga lampa, którą kupiłem i dostanę więcej. Bardzo zadowolony z Blitzwolfa. Głośne światło, łatwa i szybka instalacja, bezpośrednie połączenie z aplikacją, szybka reakcja na wykonanie polecenia, a przede wszystkim definicja vfm!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Sértetlen csomagolás. Gyors szállítás. Blitzwolf quality. A lámpáról :anyaghasznalat rendben van. Külsőre is megfelel a mai elvárásoknak. Wifi, Bluetooth. Több mint jó. Fel szerelése a falra 5 perc és semmi nehézségbe nem ütközik. Fény ereje egy 4x5 méteres szobába tökéletes. Rengeteg beállítási lehetőség. Nem vagyok elfogult de ezt a blitzwolf terméket is csak ajánlani tudom. Remek termék!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JoeVIP3
    HU
    20/02/2021

    dobra jakość, wysoka wartość, ładne rzeczy, bardzo cienkie (patrz zdjęcia i rozmiar w porównaniu z Yeelight YLXD01YL), dobrze programowalny, Szybka wysyłka, :) Zalecane! Zdalne sterowanie nie wcielone. Ale nie mogę znaleźć, gdzie mogę go kupić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Bardzo dobra jakość i niska cena. Szybka wysyłka i zbyt łatwa do umieszczenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Przybył szybko, bez szwanku, w ciągu sześciu dni! Bardzo dobry produkt, szybki w instalacji, pasuje! Mogę powiedzieć o nim tylko dobre rzeczy. Jako elektryk zainstalowałem wiele „inteligentnych" lamp, ale nigdy nie byłem w stanie zainstalować i zainstalować ich tak szybko! Mam jeden przez pół godziny, zanim aplikacja go rozpozna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Kupowałam światło do pokoju dziecinnego. Jasność jest świetna. Ładnie rozjaśnia cały pokój, a kolor w górnej części jest bonusem. Można go dostosować oddzielnie, więc można świecić tylko kolorowym paskiem led lub po prostu białym światłem. Możliwość regulacji nawet ton koloru. W dużym stopniu wybierz opcję światła wstępnie natłuszczonego. Aplikacja jest w porządku, tylko kontrola. Podłączenie lamp od razu i bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    100% Perfekcja!!! Moc jest tak silna i jasna, że rekomenduję... Biały kolor można dostosować, aby był ciepły lub zimny, a wszystkie kolory są niesamowicie piękne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Came very fast, in 4 days. The value for the price is brilliant, gives very bright RGB light and also the white is very bright, brilliant for the room. The price is just unbeliveably good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 636
    • Ft24 014
    • Ft10 456
    • Ft51 481
    • Ft23 647
    • Ft10 200
    • Ft42 072
    • Ft96 813
    • Ft45 447
    • Ft27 755
    • Ft13 005
    • Ft27 930
    • Ft22 536
    • Ft22 168
    • Ft95 741
    • Ft12 574
    • Ft35 190
    • Ft8 315