Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    entrega rápida y buena atención al cliente el producto llegó ileso a mi casa . Buen producto cumple con las especificaciones que nos da, tiene un agarré fuerte intenté hacer que mi celular se cayera pero no pude eso significa que es de calidad, se adapta muy bien a muchos celulares que no se salgan mucho del promedio, su batería realmente si dura,es intuitivo solo tuve que dar una chequeada general al producto y supe inmediatamente como funcionaba. No encuentro un aspecto negativo que realmente deba recalcar el producto es calidad precio definitivamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    To przyszło szybko, zanim się tego spodziewaliśmy. Ale pudło było uszkodzone. Na szczęście produkt nie został uszkodzony. Wszystko jest w porządku, poza tym, że czasami włączam telefon i nie wyłącza się, aby podnieść słuchawkę. Może odczytuje baterię i wyłącza się, co oznacza, że chce, żebym położył ją wyżej, żeby nie naciskać klawiszy. Ja to obejrzę, zobaczę, czy tak jest. W przeciwnym razie wygląda solidnie i dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    .. Dobry produkt znanej firmy!!!! ... Wykonuje dobrze swoją pracę... On ma swoje małe problemy. Ale w końcu się przyzwyczaisz. ...ładowanie trwa wystarczająco długo, aby produkt mógł funkcjonować... .. stosunkowo szybka wysyłka!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    ... Przyszło bez uszkodzeń i stosunkowo szybko z Chin... ... Jest trochę niestabilny. Ale to działa dobrze bez kabury. .. Upewniamy się, że sąsiednie przyciski ich nie wciskają... .. wszystko zgodnie z opisem produktu. ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Mam telefon xiaomi mnie 10 i telefon trzyma, ale nie jest zbyt ciasno w stawie, więc i tak spada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Przesyłka dotarła bezpiecznie, bez szwanku. Uchwyt na telefon komórkowy działa dobrze i nie jest drogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo szybko dotarł na Węgry. Kupiłem je na prezent gwiazdkowy, więc jeszcze nie próbowałem. Ale dotarło to dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo dobra przyczepność i bateria trwają kilka dni. Ładny design z czarnym wykończeniem fortepianu. Pakiet dostarczony uszkodzony, a plastikowa obudowa została zmiażdżona, ale na szczęście produkt nieuszkodzony i działa krata. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    To bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Solidne i estetyczne wykonanie. Silny uchwyt - telefon waży około 240g, nie wyślizguje się i nie wypada.Zobaczymy, jak z trwałością. Jak na razie, polecam. Chciałem dodać film pokazujący pracę, ale coś nie może odczytać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przedstawienie jest świetne. Sam chwyt w siatce jest trochę niewygodny, ale jest spoko. Satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.20
    • US$12.69
    • US$49.65
    • US$36.79
    • US$16.16
    • US$25.40
    • US$26.44
    • US$11.48
    • US$10.96
    • US$22.99
    • US$14.36
    • US$13.64
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$16.09
    • US$14.94
    • US$25.86
    • US$79.99