Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Biurko jest piękne, idealny rozmiar i bardzo łatwe w montażu, zajęło mi to może 30 minut, aby złożyć razem. Jest dość wytrzymały i nie jest zbyt ciężki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Niesamowite biurko! Drewniany top ze stalowymi nogami, blat jest prosty i prawdziwy, bardzo lubię hak na słuchawki. Możesz zamontować pounch i hak po obu stronach do swoich osobistych preferencji, solidne biurko z niskim profilem!!! Również przybył bardzo szybko 4 dni!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    great table. sturdy. love the side holder and headphone holder. I think I got mine on discount, wouldn't pay full price tbh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Transport ma jedno do zrobienia. Kiedy jadą do spożywczego, kończą z dziurami. Czuję, jakby było otwarte, żeby zobaczyć, co to jest. To była szybka wysyłka, choć biorąc pod uwagę burzę lodową, ale nie jestem zadowolony z aktualizacji po otwarciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo szybka wysyłka, bardzo łatwa do złożenia, wygląda świetnie. Podoba mi się, że przyszedł z kluczem Allena i śruby Allen szybko i łatwo, teraz muszę tylko znaleźć odpowiednie miejsce, aby go umieścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Przybyło wystarczająco szybko Jakość budowy była ok, niektóre z tolerancji nie są tak dobre, więc są luki, ale poza tym całkowicie użyteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Nie może pójść źle, bardzo solidnie. Wystarczy miejsca na pełny pulpit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    To biurko było lepsze niż się spodziewałem. Był dość łatwy w montażu, pomimo ograniczonych instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Wystarczająco dobrze, dostałem to jako przelotny kontrakt za 27.00 wygląda świetnie niesłychana cena moja żona nie może być szczęśliwsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Doskonałe dla pieniędzy, i inteligentne użycie bocznej kieszeni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$69.99
    • US$18.99
    • US$164.99
    • US$115.99
    • US$129.99
    • US$120.99
    • US$183.99
    • US$128.99
    • US$155.99
    • US$253.99
    • US$152.99
    • US$276.99
    • US$240.99
    • US$253.99
    • US$39.99
    • US$117.99
    • US$10.29