Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2022

    I was rather concerned when I purchased the desk since I've never used this site before, the item was on a fantastic sale, and the reviews for the website warned of very long lead times. Despite that I placed the order and the table arrived about a week later. It was incredibly easy to setup and looks pretty decent for the price. I wish overall it was bigger (though I did reference dimensions beforehand), but otherwise I would highly recommend it 5/5 if you are in the market for a small office/writing desk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Very easy and quick assembly. Fantastic for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Bardzo ładny stół, mój syn jest z niego zadowolony. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Szybka i łatwa w montażu, szybka dostawa. Kupiłem go dla mojego syna i jest bardzo szczęśliwy, że ma biurko do pracy na komputerze. Jest to idealny rozmiar dla niego, a także ma dla niego miejsce, gdy rośnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Wielkie biurko do tej pory wszystkie biurka blitzwolf były świetne, to jest moje czwarte biurko Blitzwolf i możesz pokonać jakość w punkcie cenowym nawet w znacznie wyższym. Dobrze zapakowane i dotarły bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Przybyli bez żadnych uszkodzeń. Dobrze zapakowane, łatwe w montażu. Świetna cena za biurko biurowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Good product! Attractive, sturdy and easy to assemble. Would recommend — especially for the price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Świetne biurko i świetna cena. Jedna dziurka nie została wywiercona dla śruby, ale to żaden problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    bought 2nd one and it's worth the price I paid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Świetne w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$179.99
    • US$70.99
    • US$9.99
    • US$371.91
    • US$14.99
    • US$63.79
    • US$131.99
    • US$61.99
    • US$46.19
    • US$27.99