Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Doskonałe, bardzo dobrze przetworzone urządzenie, pompa VACUUM idzie doskonale, również doskonałe wyniki mieszanki. Miał różne miksery, również za 4x jak najwięcej € - ten jest najlepszy do tej pory!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Uwielbiam to, to był dobry wybór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Dostarczona szybko w 4 dni, działa bardzo dobrze, zwłaszcza kawa mrożona jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko miesza. Poziom hałasu również jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Mikser jest fajny. Super fajne rzeczy. Warto było go kupić. Nie mieliśmy pojęcia, jak to się przyda. Używamy go prawie codziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wow, co za wspaniały produkt! Różnica w stosunku do innych produktów jest zdecydowanie moc mieszania składników (bez względu na twardość) do jednolitego, soku, jak smoothie. Funkcja próżniowa pomaga utrzymać dobrą „płynność", eliminując wszelkie wtrącenia i pęcherzyki powietrza, które w przeciwnym razie zakłócałyby konsystencję. Hałas nie jest tak „ekstremalny" i w porządku dla urządzenia 1500w. Ogólnie świetna wartość, gorąco polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Wyjątkowy produkt. Duże koktajle próżniowe i owoce nie utleniają się. Lód jest zmiażdżony na proszek. Trochę hałaśliwy w porównaniu z innymi blenderami, przełamałem się przez nasadkę, która pozwala na próżnię. Banggood wysłał mi zapasowy. Dziękuję, dziękuję, dziękuję Polecam spróbować tego miksera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Więc to urządzenie jest absolutną maszyną Prof i kosztuje tylko 10% normalnej ceny na rynku. Jestem absolutnie zaskoczony, że opcja próżniowa ma oddzielnie pokrywę z nią. Kto nadal się waha i nie kupuje tej maszyny powinien zostać z małym ddshop sprzętem i nie być zaskoczony, że nie ma żadnej przyjemności więc zakup polecam do 1000% szybkie dostawy materiały cena góra dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Loud as hell, but i don't really care so my neighbours are gonna have to get used to it since i use it everyday :^) it works fine and i didnt expect top notch quality concidering the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 337
    • Ft21 512
    • Ft26 092
    • Ft4 027
    • Ft2 821
    • Ft54 302
    • Ft30 674
    • Ft68 111
    • Ft18 605
    • Ft20 758