Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Mam mikser w domu. Wygląda na dobrą jakość... Kontener jest naprawdę duży.. Zalecane maksimum do użycia to 2L, ale jest większe z wystarczającą ilością zapasowego. Do tej pory próbowałam tylko pustego. Prędkość w pierwszej dziesiątce. Próbowałem samopomocy. ok. 6dcl źródła wody. Tak więc woda skręciła trochę przez silikonową nasadkę (w środku dodać składniki podczas mieszania).. Może jeszcze tego nie rozgryzłem, ani jak go właściwie używać. Kiedy to mieszasz, woda już nie krzyczała.. Tylko przy początkowym włączeniu, gdy to miesza.. Wyświetlacz LED w porządku. Jest możliwość ustawienia czasu. Do około 3 min i wszystko wymieszać. Ale może być również mieszana przez naciśnięcie przycisku i nie miesza się, gdy jest uruchamiana, również przy dwóch prędkościach. Podręcznik w kilku językach europejskich.. I w końcu kabel do naszych wtyczek. Pierwsze wrażenie jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    ... Doskonały polimikser. Doskonała i ergonomiczna konstrukcja. Dobrej jakości materiały. Pojemnik jest plastikowy, nie szklany. Europejski adapter... Szybka misja... ...wszystko zgodnie z opisem produktu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo dobry blender. Nić pod kubkiem jest wykonana z metalu, co daje większą trwałość zużytego elementu. Podoba mi się pomysł, że jest po prostu umieścić kubek do pracy (nie trzeba przekręcać, aby zamknąć) i z dobrą teksturą, w przeciwieństwie do innych mikserów, które są zbyt płynne, a xom zbyt pianka na górze. Funkcja czyszczenia jest bardzo dobrą dodatkową funkcją Bardzo dobry blender. Nici pod kubkiem są wykonane z metalu, co zapewnia większą trwałość części, która zwykle zużywa. Ideał podoba mi się, że wystarczy umieścić szklankę do pracy (nie trzeba go przekręcić, aby zablokować) Funkcja czyszczenia to naprawdę miły dodatek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    παιδιά ότι καλύτερο κυκλοφοράει για τα λεφτά του που το πήρα με το κονάκι στα 59 ευρώ και μου είπε σε μία εβδομάδα και είμαι από Δωδεκάνησα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Przybyli dzisiaj, ale ogłosili to wczoraj. Ponieważ został wysłany z najgorszym serwisem paczek na świecie (DPD), możesz być zadowolony, że nie było tylko jeden dzień odroczenia! Niestety jest trochę farby z tyłu urządzenia. Samo urządzenie wydaje potężny i piekielny dźwięk. Ponieważ nie powinien działać w trybie ciągłym, będzie działał bezpiecznie bez ochraniaczy na słuch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Naprawdę dobra wydajność, uwielbiam, jak dokładnie robi koktajl nawet z mrożonych jagód. Dobra cena i wysoka jakość! Sprzedawca wysłał przedmiot szybko, zajęło 9 dni, aby go otrzymać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Jest idealny ten mikser, miażdży wszystko w ciągu kilku sekund, do tego ma wystarczającą pojemność z dwoma litrami, które pasują, więc idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Blitzwolf!!! (ang.). Najlepsze, jeśli najlepsze!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Wygląda to całkiem nieźle. Jest wystarczająco duży, by zająć miejsce. Ale wygląda na silną i może zmielić wszystkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    To spełniło mój cel, aby niektóre soki, które moi przyjaciele poprosili mnie, aby porównać jeden dla nich piękny finisz i z niewiarygodną mocą, to bez wątpienia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 027
    • Ft4 148
    • Ft2 906
    • Ft14 168
    • Ft4 290
    • Ft7 262
    • Ft31 598
    • Ft41 605
    • Ft15 187
    • Ft7 262