Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Miło zaskoczony ich jakością. Dźwięk jest bardzo wyraźny i jest bardzo wygodny w noszeniu, zarówno ze względu na wagę (nie są zauważane), jak i elastyczność tego samego i jak są one umieszczone. Bardzo szybkie połączenie z telefonem komórkowym i jest idealne, aby je nosić bez izolacji od świata. Co do jakości dźwięku, dźwięk jest dobry, na basie idzie dobrze, ale tylko w tym momencie może mieć więcej mocy, ale nie odbiera, że idą dobrze. O operacji, jak widać na zdjęciach, opierają się na górze ucha i nie dostają się do środka, więc można je nosić i słuchać muzyki, ale bez utraty dźwięku otoczenia, coś ważnego, kiedy pracujesz i mogą do ciebie zadzwonić. To zabawne, jak je słyszysz bez konieczności wnoszenia ich do ucha, co jest dla mnie niewygodne i sprawia, że bolą mnie uszy, kiedy noszę konwencjonalne do ucha. Ładowanie odbywa się za pomocą kabla, który jest ze złączem magnetycznym i po prostu poprzez doprowadzenie kabla do jednej ze słuchawek, pozostaje zatłoczony i zaczyna ładować. Zalecane w 100%

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo dobry produkt, opakowanie jest wysokiej jakości, prawie luksusowe. Słuchawki są doskonale chronione. Słuchawki są wygodne, dźwięk jest wysokiej jakości, nawet jeśli głośność nie jest bardzo mocna, jest wygodny w każdych warunkach: jazda na rowerze, siłownia itp... Te słuchawki są o wiele wygodniejsze niż te wewnątrzgałkowe i pozwalają słuchać jej muzyki bez odcinania się całkowicie od świata. Jest to o wiele lepsze dla bezpieczeństwa, zwłaszcza gdy uprawiamy jogging lub jazdę na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wykonany z bardzo wysokiej jakości materiałów, brzmi ładnie, chociaż głębokie dźwięki lub bas nie są naprawdę dobre. Z niektórymi produktami po połączeniu dźwięku, na przykład, Xiaomi TV box. Polecam ją wszystkim. Jest też dobry do telefonów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Muszę powiedzieć, że jest bardzo dobry.Wygodny prawie niezauważony.Perfekcyjny dźwięk, że byłem zaskoczony, jak jest dobry.Producent nie tylko myślał o stosunku ceny do wartości, gdy stworzył ten słuchawka wibracji kości, Ale także dla jakości.To nie jest przypadek, że wiele zamówień jest.I tak, to jest naprawdę warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jak zawsze, niewiarygodnie szybka misja 19/10/2021 zamówienie 30/10/2021 otrzymałem przez Banggood ekspres. Był w prostym worku, ale przyszedł bez zgniecenia i łamania, zauważyli go w transferze. Przejdźmy do tych ważnych. Po pierwsze, nie wiem jak to ma być, ale jest super. Po drugie, słuchawki siedzą poza uszami bez zmęczenia i bólu. Po trzecie, pozostawiają łaskoczące uczucie, gdy grają, ze względu na wibracje, które niesie dźwięk, wydają miły dźwięk bez zniekształceń i pozostawiają otwarte ucho, tak, że można usłyszeć dźwięki zewnętrzne. Baterie 3 (ang.) Sprawia, że wygodny tydzień oczekiwania z umiarkowanym wykorzystaniem To 10-godzinny telefon komórkowy każdego dnia. Na zakończenie chciałbym je zasugerować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo interesująca jakość dźwięku. Słyszałem, co się tu dzieje. Nienajlepsze połączenie bluetooth. Na ulicy nie ma zbyt dużo głośności. Idealny do domu lub biura, gdzie jest cicho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Spełnia swoją funkcję perfekcyjnie. Bardzo wygodny i lekki, prawie nie zauważasz, że masz go na sobie. Możesz się ruszać bez strachu przed upadkiem. Nie izolują cię od środowiska, możesz słuchać muzyki, a także wszystkiego, co cię otacza. Uważaj, ktokolwiek jest w pobliżu, może usłyszeć dźwięk. Mogą być mokre (nie zanurzone, nie nadają się do pływania), nawet ja się z nimi kąpałem. Jakość dźwięku jest w porządku (nie są to HIFI), ale trzeba zwrócić uwagę, aby umieścić je dobrze, w odpowiednim miejscu. Jeśli zatykasz uszy, bas jest znacznie głębszy. W rozmowach interlokutor słyszy dość wyraźny dźwięk, więc zakładam, że tłumik wszystkiego działa dobrze, jeśli działa, ale słyszysz drugą osobę z dziwnym efektem (jak na przykład w kapsule), chociaż jest to dobrze zrozumiałe, co mówi. Biorąc pod uwagę jego cenę, komfort i to, jak dobrze wykonuje swoją funkcję, daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Wyjątkowe pakowanie. Ku mojemu największemu zaskoczeniu, ta słuchawka może łatwo połączyć się z dwoma urządzeniami jednocześnie!! Wystarczy sparować z jednym urządzeniem, a następnie wyłączyć urządzenie Bluetooth i słuchawkę. (b) Włącz słuchawkę i połącz z innym urządzeniem (c) na bluetooth pierwszego urządzenia i połącz się. Proszę bardzo... Oba urządzenia łączą się z słuchawką. Zapas akumulatora jest również bardzo dobry. Nawet po użyciu go przez ponad 40 minut podczas oglądania filmu, nadal pokazuje 100%. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dostawa trwa trzy tygodnie. Jestem zadowolony z towarów i jakości, otrzymałem to, co zamówiłem. Polecam sprzedawcy, wysłane szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Powinieneś je nosić w odwrotny sposób, jeśli leżysz na łóżku haha. Bardzo przydatny produkt, jeśli chcesz rozmawiać lub słuchać czegoś, jednocześnie słysząc swoje środowisko. Bardzo lekka waga. Dobra wydajność akumulatora. Idealny do cichych środowisk, nie tyle na hałaśliwym środowisku. Mikrofon i usuwanie hałasu jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 598
    • Ft9 598
    • Ft6 452
    • Ft8 409
    • Ft9 939
    • Ft10 922
    • Ft13 239
    • Ft9 267
    • Ft5 294
    • Ft36 414