Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Przybyła do Japonii w ciągu tygodnia od mojego zamówienia. Na zewnątrz jest bardzo luksusowa, a jakość dźwięku jest bardzo dobra. Miałem dobre zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo dobra jakość produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Doskonałe słuchawki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jeszcze nie próbowałam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    5* rekomenduję!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Dźwięk jest ładny, nawet lepszy niż w niektórych słuchawkach. Ale z mikrofonem nie wiem, jeszcze nie próbowałem, tylko na nagraniu, które brzmiało dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Kupiony 12/15/2020 i wrócił do domu 06/01/2021. Nie byłem opodatkowany i myślałem, że przybył bardzo szybko. Jakość dźwięku jest doskonała, z dobrym basem. Funkcja wywołania działa super, czysty głos. Objętość jest naprawdę dobra, nie jest aż tak wysoka, ale wyższa może zranić uszy. Bardzo polecam. Fone top.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Jeszcze tego nie testowałem, ale wyglądają dobrze. Tylko rozczarowany opieką dostawy, ponieważ jest to prezent urodzinowy i oni dostarczyli artykuł jak widać na zdjęciach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobry produkt! Bardzo wygodne i jakość dźwięku. Lekko ugniatane pudełko wygląda jak standard, ale nic nie jest uszkodzone wewnętrznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Przybył za 13 dni roboczych. Wygląda na kruchą, ma dobrą objętość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$20.78
    • US$16.99
    • US$41.57
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$20.99
    • US$31.17
    • US$25.99
    • US$33.90
    • US$20.78
    • US$17.24
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$21.99
    • US$32.99
    • US$23.99