Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    bardzo ładny, tak jak opis nie trwało długo, aby dotrzeć, czas wypróbować, dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Bardzo dobry, jedynym negatywnym jest to, że migawka bezprzewodowa i światło wypełniania mają różne wyjścia dla ładowania, jeden jest micro usb i drugi typu c, a pakiet zawiera tylko jeden kabel do ładowania, dla typu C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Do RPA dotarł w 12 dni. Led jest wystarczająco jasne. Praca bardzo, ciekawe, aby zobaczyć, jak działa bateria ledowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Produkt dostarczany w dobrym stanie, światło wypełniania i mikrofon są bardzo przydatne, ten ostatni może być również podłączony do PC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Otrzymałem w dobrym stanie, odpowiada opisowi, szybka wysyłka, bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Właśnie otrzymał paczkę w dobrym stanie. Wygląda dobrze i łatwo sparowany z moim telefonem. Ma 5 dni opóźnienia od spodziewanej dostawy. Ale w porządku, rozumiem sytuację teraz. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Jakość materiałów wydaje się bardzo dobra. Nie za jasne światło, ale w ciemności to wciąż coś ekstra, ale nic tak szczerze. Mikrofon, który może być podłączony do telefonu tylko za pomocą audio jack, a nie bluetooth. Przycisk Bluetooth do robienia zdjęć i filmów jest bardzo dobry i działa nawet na odległość. 3 stopy bardzo stabilne, nawet rozciągnięte do maks. Przybył do Włoch w wyznaczonych godzinach, zamówiony 28/03/22 i przybył 27/04/22, a orientacyjny czas był oznaczony 30/04/22 tak wszystko w normie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Jestem zadowolony. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    To dobry produkt, dobrze wykonany z jakości. Nie przetestowałem pilota i jego funkcja jeszcze, ale powinien być lepiej zaprojektowany z niezależnym pilotem, który nie musi być podłączony do USB

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2022

    Bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$21.05
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$34.77
    • US$19.99
    • US$10.50
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$9.99
    • US$12.87
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$62.10