Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Bardzo wymagająca konstrukcja gimbala, wraz z dodatkami. Bazując na pierwszym teście, mój Samu S8 działał dobrze, ale mój Xiaomi Note 9S jest na to duży. Czasem dostaje się do ramienia, gdy się obraca. Przyzwyczajam się do tego. Nigdy wcześniej nie miałem gimbala. Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne, zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Guinbal BW-BS14 PRO 3 po prostu doskonały. Jakość wykończenia linii TOP. Musiałem zrobić kalibrację, bo telefon był trochę krzywy, kiedy był włączony. Wtedy wszystko działało idealnie. Ma naprawdę dobry odcisk buta, gumowy but. Pokaż, który pomaga w ustawieniach Guinbala. Jakość to PREMIUM. Ładuje też twój telefon, gdy jest w użyciu. Jakość stabilizacji jest bardzo dobra! Możesz to kupić, będziesz zadowolony. Gorąco polecam! Gratuluję BlitzWolf jakości produktów. Dziękujemy zespołowi Banggood za świadczone usługi! Super Satysfied!Dotarł w 26 dni do Natal RN/Brazylia.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ten BW-BS14 Pro 3 Axis Gimbal jest doskonały pod wieloma względami, projektowania, wytwarzania, funkcji i pakowania. Istnieje wiele przydatnych informacji dostępnych, począwszy od strony Banggood, recenzji Youtube, są najprawdopodobniej inne. To są te, na które spojrzałem i byłem zadowolony z uzyskanych informacji. Wszystko to przyczynia się do doskonałości urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Działa całkiem nieźle. Zainstaluj aplikację za pomocą podanego kodu QR. Połączenie z telefonem jest szybkie i łatwe. Podczas montażu telefonu, najlepiej zdjąć futerał. Centrum telefonu, gimbal zrobi resztę. Korzystanie z różnych trybów musi być wykorzystane. Po podłączeniu, w aplikacji jest wbudowany tryb kamery. Możesz użyć własnej aplikacji aparatu, podczas gdy aplikacja Blitzwolf działa w tle. Podręcznik użytkownika są z różnymi językami. Dodatkami są: smycz, mini statyw, woreczek do przenoszenia i kabel typu C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Pakiet szybko przybywa przed harmonogramem i nowo otworzyć interfejs. Nie próbowałam, bo wciąż przeglądam jej tutoriale na Youtubie, jak używać tego produktu. Dziękuję, sprzedawco Banggood z 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    BlotzWolf Zawsze dobry produkt w dobrej cenie. Naprawdę dobre kompaktowe pudełko. Gimbal dobrze współpracuje z moim Samsung Note 9. Chcę spróbować również z moim Go Pro 7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Muito bom. Qualidade do material muito boa. Senti falta de um manual mais detalhado, porém, tratando-se dos botões e mecanismos é realmente acima da média. Ótimo custo-benefício. (Não fui taxado, BR).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo długa dostawa do Rosji. - Więcej niż 30 dni. Brak komunikacji ze sprzedawcą jest niemożliwe-napisane we wszystkich możliwych formach na stronie, facebooku, tuszem i ogólnie wszędzie tam, gdzie możesz... Nigdzie nie było odpowiedzi, a co dopiero wyjaśnień i pomocy. To bardzo przykre. Jeśli cena urządzenia jest większa niż 7 tysięcy rubli, chciałbym uzyskać przynajmniej minimum wsparcia. Dla tego usunięto gwiazdę, ponieważ nie jest jasne, jak wpłynąć na sprzedawcę za pomocą innych metod, aby poprawić jakość usług. Teraz o urządzeniu: na pierwszy rzut oka jest wykonane bardzo dobrze. Po bardziej szczegółowym badaniu stwierdza się, że części bardzo ciasno do siebie pasują, nierówne szczeliny, skrypty, sygnały i blipy nie występują podczas pracy.) Dla dużego człowieka rączka wydaje się trochę mała, ale po zabawie i wypróbowaniu różnych chwytów można znaleźć odpowiednią opcję dla siebie. Dla dzieci i kobiet dość wygodne pióro (według opinii krewnych). W każdym przypadku w zestawie znajduje się składany uchwyt z gwintem, który może być trzymany i dwoma rękami.) Krzywa aplikacji - traci się ostrość, podejście jest szarpane, itd. Spróbuję innych opcji, ale nie jestem pewien, czy to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt jest całkiem akceptowalny za cenę, przybył bardzo dobrze i uszczelniony odpowiednio, stabilność, które oferuje zrobił na mnie wrażenie, materiał wygląda i czuje bardzo dobrej jakości, nawet jeśli jest tylko w pudełku, byłby świetny futerał z paskiem, zdecydowanie polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobry produkt, ale nawet zgodnie z instrukcją, nadal nie jestem w stanie skalibrować i nie mogę znaleźć informacji na ten temat! Wydaje się być bardzo dobrej jakości, ale z tego powodu nie byłem jeszcze w stanie użyć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$34.49
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$41.99
    • US$24.99
    • US$77.37
    • US$21.99
    • US$23.99