Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(230)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(230)
    • 5 Star(205)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Bardzo wymagająca konstrukcja gimbala, wraz z dodatkami. Bazując na pierwszym teście, mój Samu S8 działał dobrze, ale mój Xiaomi Note 9S jest na to duży. Czasem dostaje się do ramienia, gdy się obraca. Przyzwyczajam się do tego. Nigdy wcześniej nie miałem gimbala. Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne, zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Guinbal BW-BS14 PRO 3 po prostu doskonały. Jakość wykończenia linii TOP. Musiałem zrobić kalibrację, bo telefon był trochę krzywy, kiedy był włączony. Wtedy wszystko działało idealnie. Ma naprawdę dobry odcisk buta, gumowy but. Pokaż, który pomaga w ustawieniach Guinbala. Jakość to PREMIUM. Ładuje też twój telefon, gdy jest w użyciu. Jakość stabilizacji jest bardzo dobra! Możesz to kupić, będziesz zadowolony. Gorąco polecam! Gratuluję BlitzWolf jakości produktów. Dziękujemy zespołowi Banggood za świadczone usługi! Super Satysfied!Dotarł w 26 dni do Natal RN/Brazylia.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Działa całkiem nieźle. Zainstaluj aplikację za pomocą podanego kodu QR. Połączenie z telefonem jest szybkie i łatwe. Podczas montażu telefonu, najlepiej zdjąć futerał. Centrum telefonu, gimbal zrobi resztę. Korzystanie z różnych trybów musi być wykorzystane. Po podłączeniu, w aplikacji jest wbudowany tryb kamery. Możesz użyć własnej aplikacji aparatu, podczas gdy aplikacja Blitzwolf działa w tle. Podręcznik użytkownika są z różnymi językami. Dodatkami są: smycz, mini statyw, woreczek do przenoszenia i kabel typu C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Pakiet szybko przybywa przed harmonogramem i nowo otworzyć interfejs. Nie próbowałam, bo wciąż przeglądam jej tutoriale na Youtubie, jak używać tego produktu. Dziękuję, sprzedawco Banggood z 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ten BW-BS14 Pro 3 Axis Gimbal jest doskonały pod wieloma względami, projektowania, wytwarzania, funkcji i pakowania. Istnieje wiele przydatnych informacji dostępnych, począwszy od strony Banggood, recenzji Youtube, są najprawdopodobniej inne. To są te, na które spojrzałem i byłem zadowolony z uzyskanych informacji. Wszystko to przyczynia się do doskonałości urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobra obsługa produktu świetna marka Blitzwolf dobrze zapakowana dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry, przybył bardzo szybko, dobrze zapakowany. Spełnia to, co Prometeusz z twoimi funkcjami, bardzo mi się podobało. Polecam to każdemu, kto nagrywa dużo, jego stabilizacja jest surrealna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Świetny produkt, moje dzieci go uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Produkt dotarł w idealnym stanie! Aparatura z funkcjami premium! Doskonała inwestycja dla tych, którzy pracują z mediami. Kupuj bez żalu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$12.87
    • US$19.99
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$30.13
    • US$25.99
    • US$24.99
    • US$21.05
    • US$19.99
    • US$17.09
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$118.99