Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(749)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(749)
    • 5 Star(718)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Świetny produkt, doskonały odcisk stopy, ma dobrze Premium wykończenie i ma do pewnej wagi. Wygląda jak miecz świetlny Star Wars. Podobał mi się maksymalny rozmiar produktu, sięga do 4 stóp, ale na zdjęciu nie jest na maksymalnej otworze, jaką może osiągnąć. Właśnie znalazłem pasujące w połowie małe, szersze komórki nie będą pasować, ale moje Xiaomi Mi 10 Lite pasuje gładko. Gratulacje Blitzwolf na produkt i gratulacje Banggood na dostawę, zajęło to tylko 10 dni, aby dostać się do Brazylii, ale spędził ponad 4 tygodnie zatrzymał się w moim mieście, jak zawsze bardzo zły urząd pocztowy w Brazylii

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2019

    Seem pretty sturdy and feels like quality. Feels like a solid product.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Produkt jest doskonały. Wszystko dotarło na linię i to bez problemu! Działa świetnie jako statyw i sefile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    Korábban is volt már Blitzwolf szelfibotom (3-as),de ez talán még jobban használható,még praktikusabb,masszívabb termék.Jól átgondolt tervezés,még kisebb helyen elfér,kilógó részegységektől mentes,könnyen kipattintható távirányítóval.Fogásra,színekre,anyagra,funkcióira nézve uniszex,remek választás.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Nie ma co mówić. Każdy zna jakość produktów Blitzwolf. Niesamowity kij do selfie, bardzo ładny kolor (biały). Kupił go za 12 euro i przyjechał około 2 tygodni później. Jestem bardzo zadowolony i polecam sprzedającego i produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    It seems very good I'm glad I bought it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobra robota, doskonałe narzędzie, mocne i poręczne. Bardzo wygodne i łatwe w użyciu. Działa z kalkulatorem Bluetooth na uchwycie lub poza uchwytem. Jestem taka podekscytowana!!! Wszystko jest idealne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    Wszystko zgodnie z opisem. Polecam :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny produkt i doskonały kij do selfie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Trochę ciężki, ale to ze względu na dobrą budowę produktu. Solidna konstrukcja, łatwe połączenie z Bluetooth Control, w skrócie, produkt lepszy od innych marek, z którymi miałem kontakt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$36.12
    • US$10.99
    • US$48.29
    • US$19.99
    • US$25.29
    • US$36.79
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$24.99
    • US$17.31
    • US$27.99
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$174.99