Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(684)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(684)
    • 5 Star(659)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Świetny produkt, doskonały odcisk stopy, ma dobrze Premium wykończenie i ma do pewnej wagi. Wygląda jak miecz świetlny Star Wars. Podobał mi się maksymalny rozmiar produktu, sięga do 4 stóp, ale na zdjęciu nie jest na maksymalnej otworze, jaką może osiągnąć. Właśnie znalazłem pasujące w połowie małe, szersze komórki nie będą pasować, ale moje Xiaomi Mi 10 Lite pasuje gładko. Gratulacje Blitzwolf na produkt i gratulacje Banggood na dostawę, zajęło to tylko 10 dni, aby dostać się do Brazylii, ale spędził ponad 4 tygodnie zatrzymał się w moim mieście, jak zawsze bardzo zły urząd pocztowy w Brazylii

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobra robota, doskonałe narzędzie, mocne i poręczne. Bardzo wygodne i łatwe w użyciu. Działa z kalkulatorem Bluetooth na uchwycie lub poza uchwytem. Jestem taka podekscytowana!!! Wszystko jest idealne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Kupione i zajęło 21 dni od płatności do przyjazdu. Mojej dziewczynie się podobało. Jest bardzo mały, gdy jest kompaktowy i ma około 70 do 80 cm wydłużony. Podstawa jest dość jędrna, więc msm q trzeba umieścić go wyżej gdzieś może użyć. Jego gruźlica Bluetooth zadziałała bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Dobra długość, mocna podstawa, obsługuje 6,5" telefonów ekranowych. Łatwe połączenie Bluetooth do robienia zdjęć i zdalne sterowanie jest wyjmowane! Dobre na rozmowy telefoniczne i wystarczająco długie na grupowe selfie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Produkt wysokiej jakości, Blitzwolf coraz bardziej zaskoczył swoją wysoką jakość za bardzo rozsądną cenę! Jest bardzo łatwy w użyciu, lekki i łatwy w przewozie. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Bardzo dobry produkt. Wszystko jest bardzo dobrze przetworzone i stabilne. Większość części jest wykonana z aluminium lub metalu. Mogę tylko to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny produkt i doskonały kij do selfie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    מוצר ממש מגניב! מרגיש מאוד איכותי ויציב, גובה טוב והשלט מאוד שימושי. אחלה מוצר במחיר שווה ביותר!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Produkt dorazil v poriadku. Vyzerá súper a je kvalitný. Ďakujem bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 642
    • Ft6 250
    • Ft4 778
    • Ft4 778
    • Ft5 884
    • Ft9 194
    • Ft8 916
    • Ft22 073
    • Ft11 771
    • Ft5 514
    • Ft28 667
    • Ft16 186
    • Ft4 457
    • Ft7 642
    • Ft8 091
    • Ft11 771
    • Ft4 778
    • Ft3 182