Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Doskonały produkt, wysokiej jakości materiał, wytrzymały telefon, inteligentny design, lekki, ale bardzo stabilny. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Ładny stojak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Było 19 dni późno, więc naliczyli 1190ftal dobrej jakości, ale nie kupiłbym tego dużego ponownie z wydaniem na to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Produkt wysokiej jakości! Polecam, drugi produkt kupuję z Banggood i wszystko idzie dobrze, przybył szybko w 34 dni z USA do wnętrza Pernambuco Brazylii, Gdy mój przybył ze Stanów Zjednoczonych, musiałem zadzwonić do przewoźnika FedEx, żeby odebrać kod TRACK dla poczty, ale nie było problemu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Produkt jest dobry, nawet przy budowie jest w plastiku, co jest mówione przez przechodzenie jest odpornym tworzywem. Uwaga: Nie zapłaciłem żadnej opłaty i mieszkam w kraju północnym, trwało to około 17 dni od momentu, gdy został opublikowany w Chinach (To pq w pierwszej próbie nie znaleźli mojego domu). Opublikowany 04/08 i dotarł 21/08 (tak w tygodniu rozpoczęcia strajku)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Mini podstawka pulpitu dla trójnogu telefonu Zbudowana do strzelania w dowolnej pozycji. Zwarta i lekka waga waży 104 g. Trójnik jest stabilny i pozwala na eliminację wibracji podczas kręcenia wideo. Szeroka kompatybilność podstawka na telefon, kamera, światło LED, stabilizator z 1/4 portu. Pakiet zawiera: 1 Mini Desktop Tripod BW-BS0 1 * Podręcznik użytkownika. Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Top👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zdejmuję część, która przegapi połączenie bluethoot do użycia jako selfie Stick, ale można naprawić zegarem smartfona, więc wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 186
    • Ft16 172
    • Ft4 774
    • Ft4 039
    • Ft18 139
    • Ft5 509
    • Ft5 509
    • Ft8 909
    • Ft7 349
    • Ft15 068
    • Ft11 761
    • Ft5 879
    • Ft7 636
    • Ft6 044
    • Ft7 636
    • Ft8 084
    • Ft7 636
    • Ft3 307