Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2022

    Produkt optymalnej jakości Blitzwolf. Mieszkam w Manaus - Amazonas, wniosek przybył około 12 dni przed planowanym 13 lipca. Polecam, że przyszedł prosto, minimum ugniatania, że przyszedł w pudełku nie wpływa w ogóle, ponieważ urządzenie i akcesoria są w nadopiekuńczym pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Spełnia swoją funkcję bardzo dobrze. Teraz mogę podłączyć dwa słuchawki do telewizora. Bardzo łatwy w instalacji.Wejście i wyjście optyczne są idealne do podłączenia sprzętu dźwiękowego i kina domowego. Ze względu na niewielkie rozmiary, można go również użyć w samochodzie, łącząc go z wejściem Jack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Jego kable są bardzo krótkie, ale działa dobrze Po prostu stwierdziłem, że jak to żaden interfejs, aktywne wyszukiwanie telefonu za każdym razem do połączenia jest złe, może już wywołać połączenie, na które jeden ma blisko, w końcu ma nfc, które już się połączy tylko jeśli jest blisko (prawie klejone) Ale nic nie stanie na drodze Ładny podwójny strumień

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo dobre urządzenie, wszystko działa zgodnie z opisem. Zakres jest duży i przez ścianę domu, jak również żywotność baterii urządzenia.Podłączenie po pierwszym czasie jest wykonywane automatycznie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Kupując to urządzenie głównie miałem na myśli o słuchaniu 1 odtwarzacz który rozdziela sygnał na 2 pary słuchawek. Urządzenia spełnia moje założenia. :) Teraz mogę robić ciche imprezy z połówką :) Minus? Mam wrażenie, że dźwięk jest ciut gorszej jakości niż jakbym odbierał bezpośrednio no i są minimalne opóźnienia pomiędzy jedną parą słuchawek, a drugą - dla mnie do przeżycia. Warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Doskonały sprzęt, idealne rozwiązanie, aby dodać bluetooth do mojego telewizora. /Audio bez opóźnień. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Produkt zgodny z opisem. Działa świetnie i jestem bardzo zadowolony z zakupu tego urządzenia. Transmiter połączyłem światłowodem z Amplitunerem i sparowałem z telefonem. Dzięki temu mogę słuchać muzyki z Tidal , You Tube oraz słuchać radia przez aplikację Tune in. Polecam !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • HRVVIP3
    PL
    04/11/2021

    jest najlepszy za cenę, bardzo dobry dźwięk, nie ma deley na moim chromcast google, połączyłem go optycznie w mój wzmacniacz. Rekomenduję te rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo mi się podobał, ma doskonały zasięg! Mogę wyjść z domu bez utraty dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Szybka wysyłka, doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.59
    • US$10.38
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$27.71
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$339.99