Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Wygląda bardzo ładnie. Estetycznie wykonane. Działa bardzo dobrze. Jedyne, co jest kłopotliwe, to włącznik. Może następny model będzie miał przycisk włączania lub dotykowy ;) Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Wysokiej jakości odbiornik/przekaźnik bluetooth. Zaletą jest to, że ma wyświetlacz, na którym widzi, co jest dołączone. Kupiłem go głównie ze względu na możliwość podłączenia dwóch słuchawek na raz. Mogę tylko polecić produkt. Dostawa była w ciągu trzech dni od czeskiego magazynu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Działa doskonale, obsługa jest bardzo łatwa dzięki wyświetlaczu. Połączenia są wykonywane bardzo szybko i w bardzo dobrej jakości. Ten produkt jest bardzo polecany. Jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Ahoj, Zadanie: Urządzenie powinno być w kuchni (linia prosta plus róg) Bez dodatkowego dongle Bluetooth. Z brzydkim rozszerzeniem USB nie jest możliwe. To powinien być podwójny wewnętrzny Bluetooth Z moich Mini-PC, wyjście odbywa się przez Main Out of my Mini Mixer. Ponadto, bezbłędne podwójne strumieniowanie musi działać z dwoma słuchawkami. Wszystko, co działa teraz świetnie, plus automatyczne ponowne połączenie, plus można użyć urządzenia jako Zasilanie, od czasu do czasu ładuje się z ok. 240 mA. Punkty negatywne: wyświetlacz jest zbyt ciemny. Dla muzyki lub języka z dłuższymi pauzami Słyszę wyraźne pompowanie. Wniosek: Zalecane - i zawsze warte pieniądze urządzenie z dobrą wydajnością i małymi słabościami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Standardowa jakość BlitzWolf. Działa doskonale i możliwość połączenia się z dwoma urządzeniami naraz jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Kupiłem to, żeby podłączyć dwie słuchawki Bluetooth do laptopa. Laptop był podłączony do blitzwolf za pośrednictwem kabla 3,5 mm, który został dostarczony. Połączenie obu słuchawek było bardzo łatwe ze względu na przejrzysty ekran. Bardzo łatwy w obsłudze i konfiguracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nice BT transmitter/reciver from Blitzwolf. Works as described, I use it primarily when two people want to listen to the same sound stream using earphones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dostawa była naprawdę szybka (4 dni od zamówienia) produkt jest powyżej moich oczekiwań. Jakość dźwięku jest doskonała, głośność dźwięku również niezwykła. Proces pary jest bardzo prosty z moim zestawem słuchawkowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    +++👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Ustawienie było łatwe. Przetestowałem tryb transmisji tylko na dwóch słuchawkach Bluetooth. Zadziałało jak czar. Dla przyszłych aktualizacji tego produktu należy umieścić przycisk zasilania obok innych przycisków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,142
    • Ft6,167
    • Ft4,316
    • Ft3,391
    • Ft4,409
    • Ft13,572
    • Ft3,051
    • Ft9,154
    • Ft4,409
    • Ft12,554
    • Ft8,142
    • Ft6,069
    • Ft5,088
    • Ft3,391
    • Ft10,795
    • Ft5,766
    • Ft8,327
    • Ft2,002