Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(162)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Bez porażki, połączyłem się z soundbarem Blitzwolf, projektorem Blitzwolf i kablami Blitzwolf! Najlepszych braci kina domowego, polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf. Dźwięk jest dobry i z opóźnieniem. Łatwa konfiguracja i użytkowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Jeszcze nie testowałem, ale mój komputer rozpoznaje go jako urządzenie bluetooth. Nie potrzeba sterowników na win10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Oooookkk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobrze użyteczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Super szybka dostawa! Świetne opakowanie! Jest to dobra alternatywa, jeśli twój telewizor/PC nie ma bluetooth! Dobry produkt ogólny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pełna THX!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Komputer rozpoznaje to tylko jako kartę dźwiękową. Brak komunikacji bluetooth ani połączenia. Z podręcznym słuchawkiem, łatwo się zgrał. Nie widzę żadnych zmian w dźwięku w porównaniu do telefonu czy telefonu Bluetooth. Ale słuchawka nie jest kompatybilna z aptX. Pobliski telewizor podłączony do aux na podłączonym działa doskonale. Zasięg jest... Za drugą ścianą pękła. Ale nadal działa w pokoju obok. Nie włamał się do pokoju. To lepsze niż przeciętny interfejs USB. Zwłaszcza, że jest za telewizorem, a przed nim jest dobry panel osłonowy. Minusem rozwiązania karty dźwiękowej jest to, że jeśli nie ma podłączonej słuchawki, PC n pojawi się na liście i może być wybrany. (i po podłączeniu, staje się głównym narzędziem)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetny nadajnik dźwiękowy!!! Wszystkie urządzenia, które miałem w domu, podłączone bez problemu. Brzmi świetnie! Дальнобойность зашкаливает!!! jestem bardzo zadowolony z urządzenia!!! Zdecydowanie radzę kupić!!! Dostawa do regionu Sverdlovsk dwa tygodnie!!! Dla tego sklepu tylko rekord na dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Ottimo ..!!! risolto problema con la mia compagna ed io per sentire alla sera la Televisione senza disturbarla..!!! consiglio prodotto ottimo è molto bello come estetica. Bene Blitzwolf e Banggood per spedizione celere..!!! consiglio ..!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$18.47
    • US$65.82
    • US$18.39
    • US$28.86
    • US$19.99
    • US$4.61
    • US$19.62
    • US$13.79
    • US$13.79
    • US$24.14
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$17.99
    • US$19.99