Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Szybka dostawa z USA. Nowe, zapieczętowane, nie uszkodzone pudełko. Urządzenie jest łatwe do pary, działa dobrze. Wysokiej jakości produkt, dobrze zaprojektowany. Zalecam mieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nagyon szuper. Minőségi termek, de aki a márkát ismeri az ezen nem lepődik meg. Régi vezetékes fejhalgatóból pillanatok alatt bluetooth eszközt varázsolt. A fotó távkioldó csak hab a tortán. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Ładny produkt, praca bez problemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo dobra pozycja, doskonała gra audio, bardzo szybkie połączenie i bardzo szybka dostawa. Przybył do Aten w Grecji w 12 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Dobrze wyglądasz, zobaczymy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Bardzo dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Mam produkt bez problemu w 14 dni do Turkiye 🇹🇷.. Wygląda dobrze. Ale klipsy są trochę kruche. Ale ogólnie to lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Perfect już przetestowany i jakość jest idealna do tego, co jest proponowane, bateria wystarcza dużo i bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Dobry towar, dostarczony w ciągu miesiąca przez CDEK do Białorusi. Czy polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Mała, lekka, ładna budowa. Brakuje mi kontroli, ale jest OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$22.99
    • US$56.34
    • US$19.99
    • US$7.99
    • US$24.99
    • US$26.99
    • US$18.99
    • US$87.77
    • US$11.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$4.61
    • US$17.24
    • US$26.55