Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2022

    Jak zawsze, Blitzwolf nie zawodzi! Jest to dobrej jakości tworzywo sztuczne, ma matową strukturę i dotyk. Zacisk jest wytrzymały i ciasny. Podnośnik słuchawkowy jest również bardzo ciasny, podobnie jak port ładowania. Co zaskakujące, odbiornik okazał się dużo większy, niż się spodziewałem, ale to nie było problemem. W rzeczywistości jest to idealny rozmiar. Idealnie pasuje do mojej ręki, a sterowanie jest bardzo wygodne w użyciu, zwłaszcza przyciski głośności. Za cenę, którą płacisz, jakość dźwięku jest niesamowita. Istnieje jednak syczący dźwięk, który jest nieco słyszalny podczas odtwarzania muzyki (hałasowa podłoga). Syczenie może być nieprzyjemne podczas słuchania przy bardzo niskich głośnościach, jednak bardzo wątpię, że go usłyszysz, ponieważ prawdopodobnie będziesz na zewnątrz w transporcie publicznym lub coś robić, słuchając muzyki. Mówiąc o głośności. Ta rzecz jest głośna! Jest bardzo głośna! Dla mnie komfortowa głośność słuchania nawet w połowie paska głośności, jest bliżej dna. Funkcja Low Latency naprawdę działa! Odtworzyłem specjalny film, który testuje utajnienie i to dramatycznie zmniejszyło opóźnienie. Nadal było trochę latencji, ale było znacznie niższe. Podczas korzystania z mojego Samsung s7 (Bluetooth 4.2) i samsung a51 (Bluetooth 5.0), mogłem używać tylko kodeków audio AAC i SBC. To jedyna wada, z której byłem smutny. Istnieją znacznie lepsze i wydajne kodki dostępne, ale w tym punkcie cenowym nie można narzekać. To może być problem z moim telefonem, ale szczerze w to wątpię. Sterowanie działa bardzo dobrze, głośność działa na PC i Android, tak samo przycisk Wielofunkcyjny. Ogólnie rzecz biorąc, polecam, ale nie mam zbyt wysokich oczekiwań. Jakość budowania jest dobra, jakość dźwięku jest dobra. Nie próbowałem przetestować baterii, więc mam nadzieję, że będę w stanie edytować moją recenzję dołączyć to później. Pamiętaj, że opakowanie może być uszkodzone, moja paczka ma ogromne wgniecenie w rogu. Nie wyglądało na to, żeby to miało wpływ na produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Wyśmienity odbiornik bt! Akumulator trzyma się bardzo dobrze, a tworzywa sztuczne mają naprawdę dobre miękkie uczucie! Używam go teraz jako część mojego kina domowego, aby umożliwić transmisję z telefonu komórkowego do mojego wzmacniacza av! Jak na razie dźwięk jest doskonały i nie ma połączenia! Rozmiar urządzenia jest po prostu idealny.. Nie za mała, nie za duża

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    BlitzWolf® BW-BR0 Pro bluetooth 5.1 Wireless Audio Receiver gautas pagal Free Trial programą. Pristatymas greitas. Tačiau buvo problemos su deklaravimu. Reikėjo įrodyti, kad aš nieko nemokėjau ir nemokėsiu PVM. Tas pavyko, bet už tarpininko deklaranto paslaugas teko sumokėti 6,99 Euro. Tad nelabai Free :( Supakuota tradiciškai, juodas Banggood maišelis, viduje gamyklinės pakuotės dėžutė. Komplekte pats aparatas, USB laidas, laidas su 3.5 mm audio kištukais, instrukcija keliomis kalbomis. Kas liečia pati imtuvą, tai viskas veikia kaip aprašyta. Valdymas suprantamas ir aiškus. Susiejimas su telefonu iš pirmo karto, jokių problemų. Garsas be trukdžių. Aišku nereikia tikėtis Hi-End kokybės, ne tas lygis ir kaina. Garsas reguliuojasi gerai. Atkūrimą telefone galima pastatyti ant pauzės ir tęsti. Atsieti nuo vieno telefono prie kito irgi paprastą. Viskas labai aiškiai aprašyta instrukcijoje. Veikimo atstumas nemažiau 10 metrų, signalas sklinda per perdangas ir sienas gerai. Įmontuotas mikrofonas leidžia atsiliepti į skambuti ir vesti pokalbį. Tad galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą vairuojant transporto priemonę. Baterija įmontuota, talpa pagal pateiktą informaciją 110 mAh turėtu veikti 8 valandas nepertraukiamai. Pats aparatas nedidelis, telpa net nedidelėje kišenėje. Segtuko pagalba galima prisegti prie drabužių. Dabar išvados dėl savęs. Ar pirkčiau? Galbūt, jei reiktų pigios laisvų rankų įrangos su laidinėmis ausinėmis. Kas nelabai patogu ir praktiška. Ar kaina atitinka kokybę? Mano atveju taip, nepamirškime, kad mokėjau 6.99 Euro :) Baterijos talpa ir ilgaamžiškumas? Mano požiūriu, visa dabartinė smulki technika su tokio tipo baterijomis vienkartinė. Sugedus baterijai, pakeitimo nėra arba neapsimoka. Tai minusas. Rekomenduoju su išlygomis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Paczka dotarła w dobrym stanie. Zajęło to więcej niż ja. Kiedyś byłem z Banggood, ale jest ok. Rozmiar odbiornika jest trochę większy niż się spodziewaliśmy, chociaż nie sądzę, że to coś złego. Odbiornik robi to, co powinien, przekręca słuchawki lub słuchawki z przewodem, na bezprzewodowy. Połączenie jest łatwe, a dźwięk jest wystarczająco głośny. Podłączyłem je do mojego projektora VP13 i nie zauważyłem żadnych opóźnień w dźwięku w porównaniu do obrazu. Nadal jestem na pierwszym ładowaniu, więc nie mogę powiedzieć o żywotności baterii tak szybko. Może dodam opinię za kilka tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Niesamowite!! zastąpiłem podobny produkt BW One. Posiada ładunek, nie ma sprzężenia zwrotnego z mocy przez głośniki transmitowane idealnie. To sprawia, że kij radio brzmi jeszcze lepiej. kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Podoba mi się, jak zawsze Blitzwolf sprawia, że produkt wysokiej jakości, mały i dyskretny sposób, w jaki lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Wysokiej jakości produkt od naszego słynnego Blitzwolf. Szybkie i bezproblemowe połączenie blutooth robi to, co opisuje aplikacja.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Nagyon szép, igényes kidolgozás. Hangminõség és a hangerõ is kifogástalan, kezelõszervek is renrben vannak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    A fiam tesztelte. szerinte nagyon jó a hangja. Ajánlom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.99
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$5.99
    • US$21.99
    • US$27.71
    • US$30.44
    • US$8.99