Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Chodź bezpiecznie! Szybki czas dostawy jak zawsze.. 12 sierpnia z Banggood.. Przyjdź do mnie teraz 18 Sierpień 03.17 Testuję jakość dźwięku i jego ładne.. Obsługa AAC SBC AptX HD Low Latency.. Bardzo czysty dźwięk.. Instrument akustyczny dobry.. Na słuchawkach... 7 - 40.000 Ładny 👍🌟🌟🌟🌟🌟👍 Mam nadzieję, że trwałość będzie trwała długo 🤭🥰

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Szybka dostawa z magazynu CZ. Dużo mniejsze niż myślałem. Nie wydaje się tani. Tryb TX działa dobrze. Muszę przetestować więcej, ale pierwsze wrażenie bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Delivery was fast, packaging is fine, products can be installed quickly, material use is excellent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo przydatny produkt Ogłoszenie w języku francuskim Bardzo długi zakres Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dźwięk jest bardzo dobry. Połączenie bluetooth jest szybkie i niezawodne w zalecanej odległości. Kompaktowy rozmiar, łatwy do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    4 gwiazdki, ponieważ wydajność objętości spada trochę podczas korzystania, ale poza tym wielkie urządzenie łatwe do skonfigurowania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Odzyskuje ok i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka dostawa, produkt dokładnie zgodny z opisem i opisem, doskonałe opakowanie i jakość, zarówno kabel do ładowania i 3,5 audio w cenie, odpowiednia dokumentacja, sprawdzona i sprawna w samochodzie jako odbiornik. Ogólnie bardzo zadowolony z kolejnego produktu BITZWOLF. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.83
    • US$10.49
    • US$23.99
    • US$92.27
    • US$159.99
    • US$34.99
    • US$22.99
    • US$19.62
    • US$12.07
    • US$57.99