Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Chodź bezpiecznie! Szybki czas dostawy jak zawsze.. 12 sierpnia z Banggood.. Przyjdź do mnie teraz 18 Sierpień 03.17 Testuję jakość dźwięku i jego ładne.. Obsługa AAC SBC AptX HD Low Latency.. Bardzo czysty dźwięk.. Instrument akustyczny dobry.. Na słuchawkach... 7 - 40.000 Ładny 👍🌟🌟🌟🌟🌟👍 Mam nadzieję, że trwałość będzie trwała długo 🤭🥰

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka dostawa, produkt dokładnie zgodny z opisem i opisem, doskonałe opakowanie i jakość, zarówno kabel do ładowania i 3,5 audio w cenie, odpowiednia dokumentacja, sprawdzona i sprawna w samochodzie jako odbiornik. Ogólnie bardzo zadowolony z kolejnego produktu BITZWOLF. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Szybka dostawa z magazynu CZ. Dużo mniejsze niż myślałem. Nie wydaje się tani. Tryb TX działa dobrze. Muszę przetestować więcej, ale pierwsze wrażenie bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Podłączyłem urządzenie do radia samochodowego do wyjścia AUX zgodnie z opisem, a telefon (redmi nota6 ) jest Bluetooth al. Urządzenie rozpoznało telefon i się nim zająło. W czasie połączenia słychać czysty dźwięk, żadnych rozrywek. Urządzenie ma akumulator dla mnie, bez ładowania 5 godzin długości i nie skończyło się. Myślę, że jest bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Compact design, good connectivity. Long internal battery source should carry good travel. The product is very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo przydatny produkt Ogłoszenie w języku francuskim Bardzo długi zakres Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Odzyskuje ok i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 813
    • Ft6 635
    • Ft6 513
    • Ft18 014
    • Ft6 635
    • Ft4 979
    • Ft8 710
    • Ft6 635
    • Ft3 137
    • Ft4 597