Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1026)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1026)
    • 5 Star(955)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Bardzo mały, lekki i przenośny produkt. Opóźnienie dźwięku nie jest zauważane podczas użytkowania filmów. Używałem go jako nadajnika do telewizora i odbiornika nagłośnienia. Obie działają bardzo dobrze. Trwałość baterii też jest dobra, tak jak obiecałem. Jedynym minusem jest brak większej liczby przycisków dla funkcji odbiornika. Ogólnie, jest wart swojej ceny.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Po prostu niesamowite!!!! Całkowicie to polecam. Kupiłem go w celu użycia w starym dźwięku, który nie ma bluetooth, z nim teraz jest możliwe do tego uaktualnienia na dźwięku. mając możliwość posiadania Bluetooth jako innego sposobu przekazywania dźwięku do wzmacniacza. Polecam go bardziej używać do transmisji audio dla wzmacniacza, który nie ma bluetooth, jeśli użycie go jako podstawowego wzmacniacza nie zaleca wiele, jakość się pogarsza. Ale jeśli użyjesz go na innym wzmacniaczu, jest dosłownie idealny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Otrzymałem go szybko po 12 dniach (Chiny - Grecja). Podłączyłem go do telewizora w mniej niż minutę i mogę teraz słuchać przez moje bezprzewodowe słuchawki. W dźwięku jest kilka dźwięków, nie za głośno, ale dźwięk nie jest krystalicznie czysty. τρισιμισι Γιούρα σεπρωσφωρα μεταμεταφωρικα

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Działa idealnie, stare radio kasetowe zostało w niego „wyposażone". Łączy się szybko i mieści się w bardzo małej przestrzeni. To było warte swojej ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przesyłka zajęła 8 dni od magazynu CZ. Przedmiot zgodny z opisem. Używam jako nadajnik BT dla Projektora. Brak opóźnienia w dźwięku. Połączenie trwało 2 sekundy, właściwie połączyło się z głośnikiem Bose zaraz po włączeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Po prostu świetnie, zajęło mi miesiąc. Naprawdę mała, dobra jakość budowy, dobra jakość przekazu audio, ale z pewnym opóźnieniem. Podłączony jako nadajnik do telewizji, aby słuchać na bezprzewodowym słuchawku. Zauważalne opóźnienie, ale nie na tyle niepokojące, by zepsuć doświadczenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Przedmiot zgodny z opisem, doskonała jakość, szybka wysyłka. Nadaje i odbiera Bluetooth, który działa idealnie z moimi urządzeniami Bluetooth. Dobra robota Blitzwolf...!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Jest idealny! Ładuj, gdy go po raz pierwszy otrzymasz. Ma dwa kable w środku. Jeden podnośnik do Jacka i jeden USB do micro USB. Działa idealnie. Żadnych opóźnień, żadnych rozłąek. Dźwięk jest idealny. Przydatny napęd, żeby mieć go wszędzie. Za cenę, jaką warto kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mam komputer w sypialni i gram muzykę w salonie. Jakość dźwięku jest dobra z lekkim opóźnieniem, więc nie mieszaj wejść, łatwo zauważysz opóźnienie dźwięku. Planuję uzyskać więcej, aby usunąć potrzebę kabli audio w moim samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Mały, ale działa idealnie. Próbowałem wielu urządzeń jako nadajnik, ale żaden nie mógł połączyć się z moim Philipsem HTL7140. Niesamowite, ale BW-BL2 działa (jako nadajnik łączy). Zamówię kolejny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 355
    • Ft7 944
    • Ft4 235
    • Ft5 749
    • Ft7 868
    • Ft4 538
    • Ft8 389
    • Ft5 940
    • Ft2 794
    • Ft4 193