Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Велике дякую. Прийшло доволі швидко. Якість на високому рівні. Співрозмовники навіть не відрізняють різницю з нам та просто по телефону. Дуже гарно тримаються. Рекомендую

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Głośność w obu kierunkach nie jest zła. Sposób trzymania zestawu słuchawkowego na uchu, bezpośrednio do amatora, ale dla samochodu będzie w sam raz - nie całkiem zagłuszyć środowiska zewnętrznego. USB C - tak. Gdy ostatnie połączenie jest powtarzane, odblokowuje telefon i połączenia za pomocą tej samej karty SIM, co pierwsze połączenie do tego abonenta. Lubiłem, gdy prowadziłem, więc nie muszę się rozpraszać telefonem, żeby dostać kartę SIM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    /Przyszła rzecz. Otworzyłem i włożyłem do ucha. Jest bardzo lekki i w ogóle go nie czujesz. Dźwięk jest świetny i nie słyszysz innych dźwięków. To nadeszło bardzo szybko. Polecam, bo nie znajdziesz nic lepszego z taką ilością pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    It looks good in design and look. It could be paired quickly. Sound testing turns out today. Nothing had to be paid other than the amount shown here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Za to, że przemawiasz najlepiej. Wzięłam różne słuchawki Bluetooth, ale kiedy jest hałas z zewnątrz, rozmówca nie chce cię słyszeć. W ten sposób rozwiązałem problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Idealny dla każdego, kto chce praktyczności podczas jazdy lub w pracy, jakość dźwięku i doskonałą głośność, komfort i wykończenie bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Otrzymał produkt i był w stanie go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Poszło w porządku. - Próbowałem, działa dobrze. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Szybka dostawa. ma zaciśnięty hak, który jest odpowiedni dla tych, gdzie normalny kawałek ucha nie będzie pasował prawidłowo, ponieważ to nie odpadnie. Używa BT v5.1, który nie jest najnowszy, ale wystarczająco dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Działa idealnie i jest tak, jak opisano. Zasugerowałbym jako VFM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$24.48
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$27.99
    • US$21.99
    • US$13.99