Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(324)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(324)
    • 5 Star(286)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Ten produkt jest bardzo twardy z bazą z czystym dźwiękiem, jest dobry jak opisać proszę zachęcam klientów do tego produktu warto kupić dzięki BlitTWØIF żywotność baterii super.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jeszcze nie przetestowany, ale wygląda na dobrą jakość. Dobrze zapakowane. Dostawa została wykonana dziś 25/11/2020, kiedy miała być dostarczona do mnie w dniu 06.01.2021. Bardzo zadowolony. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny projekt, lekki, długi czas pracy na baterii. Ludzie dobrze mnie słyszą i nie słyszą żadnych odgłosów z boku/tło, kiedy jestem wezwań. Mogę połączyć go jednocześnie z laptopem i telefonem, więc w ciągu dnia mogę łatwo przełączać się między połączeniami w Zoom/Webex itp. na moje rozmowy telefoniczne i po prostu to uwielbiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały transport jest szybki i wszystko przybywa dobrze, polecam, produkt jest bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    I told awesome!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Paczka była niezabezpieczona i w niezbyt dobrym stanie. Ale wolne ręce są bardzo dobre. Dźwięk jest więcej niż OK, tak jak odległość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Tak dobrze, że dostałem to, co zamówiłem Żegluga jest bardzo szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Produkt posiada bardzo dobrą jakość materiałów. Cena z kuponami jest bardzo dobra. Totalny zakup VFM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Dzień dobry! Doskonały produkt, dostarczony przed planowaną datą, obsługa klienta, świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 345
    • Ft7 936
    • Ft5 967
    • Ft13 433
    • Ft11 295
    • Ft7 326
    • Ft11 601
    • Ft5 286
    • Ft9 768
    • Ft19 042
    • Ft7 756
    • Ft10 223
    • Ft13 399
    • Ft7 326
    • Ft8 813
    • Ft7 326
    • Ft11 295
    • Ft23 403