Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(737)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(737)
    • 5 Star(711)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Φανταστικό προϊόν. Η ανοιχτή ακρόαση λειτουργεί σωστά. Συνδέεται usb για ν ακούς τα mp3 της επιλογής σου. (μέσω ραδιοφώνου κ τα ηχεία του οχήματος ) Έχει έξτρα θύρα φόρτισης. Πολύ καλό προϊόν.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Recomendo! Relação qualidade/preço acima da espectável. Compacto, fácil de conectar e óptima qualidade de som. Chegou dentro do prazo previsto.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Ogólnie, dobra kuchenka. Działa w porządku, ale z jedynym minusem, że czasami w dziurach traci kontakt i ponownie się łączy... Odczyty wyglądają dobrze w świetle słonecznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    AU
    23/04/2021

    Przedmiot dotarł szybko, Bardzo łatwe w użyciu, jasne i łatwe do zrozumienia instrukcje, napięcie wyświetlane po włączeniu, różne barwy światła tylnego do wyboru (częstotliwość pozostaje niebieska) ładowanie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Doskonały produkt, bardzo ładny, doskonale spełnia to, co oferuje, jest szybkie ładowanie, łączy się bardzo łatwo z radiem i telefonem, a dodatkowo można wykonywać połączenia bez ręki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Działa dobrze, wystarczy podłączyć do samochodu, połączyć się z BT, a także znaleźć odpowiednią częstotliwość na radion samochodu, jeśli chcesz użyć w systemie samochodowym. MP3 gra w porządku, muszę się do tego przyzwyczaić, ponieważ teraz próbuję używać przycisków radia w samochodzie, aby zmienić muzykę, ale jest w porządku. Pracuje też z telefonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Otrzymałem pozycję w ciągu 1 dnia roboczego, miałem jedną Roidmi ale kiedyś spalił moją ładowarką do samochodu, więc mam nadzieję, że zadziała bez problemów, co zrobił na moim pierwszym teście, transmisja FM była świetna, wszystkie porty działały zgodnie z obietnicą, Może sprawdzić wszystkie normy ładowania (PD & QC) i oczywiście BT działał zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Produto como descrito. A caixa veio amassada mas sem danificar o interior. Apresenta ter boa qualidade externamente. Ainda não testado. Recomendo o vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Kupiłam ten produkt i nadal działa idealnie. Kupiłem go od kuzyna. Bardzo dobra jakość. Uwielbiam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Przybyli zgodnie z planem i zgodnie z reklamą... Już w samochodzie i działa w 100% z doskonałej jakości dźwięku zarówno w muzyce jak i w rozmowach. Polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,443
    • Ft3,075
    • Ft6,836
    • Ft5,469
    • Ft7,862
    • Ft6,836
    • Ft5,810
    • Ft4,443
    • Ft5,469
    • Ft3,759
    • Ft6,215
    • Ft7,520
    • Ft5,593
    • Ft3,106
    • Ft4,443
    • Ft4,785
    • Ft6,836
    • Ft6,494