Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1279)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1279)
    • 5 Star(1210)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Działa wyśmienicie, po połączeniu przez bluetooth nie tylko działa obsługa połączeń głosowych ale też jest łatwy sposób na wywoływanie asystenta google. Zestaw głośnomówiący działa sprawnie, dodatkowo jeśli w radiu masz włączoną inna stacje dźwięk połączenia telefonicznego jest wydawany przez transmiter także wiadomo kiedy przełączyć się na częstotliwość transmitera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Φανταστικό προϊόν. Η ανοιχτή ακρόαση λειτουργεί σωστά. Συνδέεται usb για ν ακούς τα mp3 της επιλογής σου. (μέσω ραδιοφώνου κ τα ηχεία του οχήματος ) Έχει έξτρα θύρα φόρτισης. Πολύ καλό προϊόν.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Recomendo! Relação qualidade/preço acima da espectável. Compacto, fácil de conectar e óptima qualidade de som. Chegou dentro do prazo previsto.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Ogólnie, dobra kuchenka. Działa w porządku, ale z jedynym minusem, że czasami w dziurach traci kontakt i ponownie się łączy... Odczyty wyglądają dobrze w świetle słonecznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    To sprawia, że trochę szumu w przejściu muzycznym. Poza tym działa dobrze i ładuje się dobrze. Nadal nie rozumiem, po co jest usb z telefonem... Oświetlenie w nocy też jest fajne. Dostarczone w ciągu 2 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Przybył szybko i bez szwanku w ciągu pięciu dni! Bardzo ładne, brzmi miło, bez skwierczenia, bez hałasu, bez użycia rąk działa doskonale! Mogę tylko polecić. Blitz Wolf produkuje super produkty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Szybka wysyłka, mam go w pięć dni. Działa 5 gwiazdek, przesyłając muzykę przez Bluetooth i bez użycia rąk, jak również. Wybrane kolory ledowe. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Produto como descrito. A caixa veio amassada mas sem danificar o interior. Apresenta ter boa qualidade externamente. Ainda não testado. Recomendo o vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    AU
    23/04/2021

    Przedmiot dotarł szybko, Bardzo łatwe w użyciu, jasne i łatwe do zrozumienia instrukcje, napięcie wyświetlane po włączeniu, różne barwy światła tylnego do wyboru (częstotliwość pozostaje niebieska) ładowanie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Doskonały produkt, bardzo ładny, doskonale spełnia to, co oferuje, jest szybkie ładowanie, łączy się bardzo łatwo z radiem i telefonem, a dodatkowo można wykonywać połączenia bez ręki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$17.99
    • US$9.59
    • US$21.99
    • US$20.69
    • US$18.39
    • US$29.99
    • US$10.34
    • US$18.39
    • US$21.99
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$14.94
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$46.19
    • US$49.99