Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2020

    Doskonale, nasadka jest bardzo szczupła i nie nakłada się na ekran telefonu komórkowego, czyli lepiej korzystać z okładki z dobrym filmem, aby uniknąć ryzyka. Przyjechała 29 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Bardzo się cieszę, że mogę otrzymać moje skrzynki na telefon. Wysoka jakość materiału, doskonałe wykonanie, szybka dostawa i w określonym czasie. Cała trójka wyglądała świetnie na moim telefonie. Były idealne i gorąco polecam. Dziękuję Banggood, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Okładka jest bardzo przydatna do ochrony IPhone 11. Po kilku tygodniach użytkowania osłony soczewki mechanizm suwaka się zaciął. Kolor cober soczewki suwakowej jest pomalowany na biały materiał zamiast czystego czarnego materiału. Ze względu na tarcie w spodniach i kurtkach czarny kolor suwaka jest częściowo usuwany i zmniejsza wrażenie jakości pokrywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Bardzo mi się podobało, to przykrywka, która chroni komórkę, owija ją dookoła i nie sprawia, że jest grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobra niespodzianka dla mnie. Ładny delikatny materiał, do tego czasu najlepsza okładka 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Ładna okładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Świetny produkt. Bardzo dobrze zajmuje się reklamą Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Perfect product comes with a great package. suuper cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Peleryna ma aksamitny dotyk, co jest cudowne! I idealnie pasuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 888
    • Ft8 410
    • Ft6 148
    • Ft3 696
    • Ft4 069
    • Ft5 714
    • Ft3 665
    • Ft3 023
    • Ft3 023
    • Ft4 158
    • Ft3 173
    • Ft3 091
    • Ft3 687
    • Ft8 263
    • Ft6 869
    • Ft7 282
    • Ft3 616
    • Ft5 805