Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Szybka wysyłka z naprawdę dobrych materiałów, doskonały uchwyt i nie-poślizg, zamknięcie kamer ma tendencję do utraty koloru, ale pozostaje wielki zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Materiał czuje się dobrze i nie wymyka się z rąk. Pasuje do telefonu. Cienka plastikowa powłoka nie dodaje dużego uczucia do urządzenia. Mam nadzieję, że dobrze ochroni przed kroplami i innymi nadużyciami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Okładka jest bardzo przydatna do ochrony IPhone 11. Po kilku tygodniach użytkowania osłony soczewki mechanizm suwaka się zaciął. Kolor cober soczewki suwakowej jest pomalowany na biały materiał zamiast czystego czarnego materiału. Ze względu na tarcie w spodniach i kurtkach czarny kolor suwaka jest częściowo usuwany i zmniejsza wrażenie jakości pokrywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Bardzo mi się podobało, to przykrywka, która chroni komórkę, owija ją dookoła i nie sprawia, że jest grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobra niespodzianka dla mnie. Ładny delikatny materiał, do tego czasu najlepsza okładka 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Ładna okładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Uwielbiałam ten produkt. Chroni mój telefon w pełni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Perfect product comes with a great package. suuper cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Peleryna ma aksamitny dotyk, co jest cudowne! I idealnie pasuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 358
    • Ft1 855
    • Ft3 094
    • Ft4 646
    • Ft11 458
    • Ft2 041
    • Ft10 219
    • Ft3 094
    • Ft5 263
    • Ft8 360
    • Ft2 475
    • Ft2 475
    • Ft9 850
    • Ft10 219
    • Ft3 962
    • Ft3 794
    • Ft5 263
    • Ft8 670