Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(162)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Szybka wysyłka z naprawdę dobrych materiałów, doskonały uchwyt i nie-poślizg, zamknięcie kamer ma tendencję do utraty koloru, ale pozostaje wielki zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Idealne dopasowanie do standardu iPhone'a 11. Ładne materiały, pokrywka ochronna kamery jest trudna do zsuwania. Może poprawi się po kilku dniach stosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Materiał czuje się dobrze i nie wymyka się z rąk. Pasuje do telefonu. Cienka plastikowa powłoka nie dodaje dużego uczucia do urządzenia. Mam nadzieję, że dobrze ochroni przed kroplami i innymi nadużyciami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Okładka jest bardzo przydatna do ochrony IPhone 11. Po kilku tygodniach użytkowania osłony soczewki mechanizm suwaka się zaciął. Kolor cober soczewki suwakowej jest pomalowany na biały materiał zamiast czystego czarnego materiału. Ze względu na tarcie w spodniach i kurtkach czarny kolor suwaka jest częściowo usuwany i zmniejsza wrażenie jakości pokrywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobra niespodzianka dla mnie. Ładny delikatny materiał, do tego czasu najlepsza okładka 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Ładna okładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Uwielbiałam ten produkt. Chroni mój telefon w pełni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Szybka wysyłka i przyjazd w dobrym stanie, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Perfect product comes with a great package. suuper cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.24
    • US$14.43
    • US$10.99
    • US$33.48
    • US$9.36
    • US$11.00
    • US$15.59
    • US$18.47
    • US$13.21
    • US$11.54
    • US$13.21
    • US$11.82
    • US$12.29
    • US$19.54
    • US$13.97
    • US$17.31
    • US$33.48
    • US$359.00