Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Kolejny produkt, który do nas trafia od BlitzWolf oczywiście z Banggood! Produkt z dotarł z Chin do Polski w 11 dni (EU Priority Line) i jak zawsze ten rodzaj wysyłki omija DODATKOWE opłaty! :) Wybrany ze względu na bardzo ciekawy design. Jakość produktu na ogromny plus, chociaż z czasem plastikowa przeźroczysta obudowa będzie się rysować, dlatego trzeba na to zwracać uwagę. Sam plastik jest z bardzo gruby i wytrzymały a pod spodem podobnie jak w BW-AS3 jest pokryty materiałem. Dzwięk bardzo dobry oraz fajny bas. Głośność jak na taki mały głośniczek wystarczająca, chociaż porównując do modelu BW-AS3 można czuć niedosyt gdyż tamten jest bardzo głośny, ale jak na swoje wymiary gra bardzo głośno. Ładowanie to niewiele ponad 3 godziny, które pozwala na okolo 6-7 godzin grania na połowie mocy. Kolory to RGBW, które niestety nie dostosowują się do granej muzyki, co uważamy za drobny minus, ale w całości kolor + przeźroczysta obudowa wygląda bardzo fajnie. Uważamy, że produkty wart uwagi!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    A caixa é menor do que pensei, mas isso não é demérito algum, muito pelo contrário, pois essa pequena notável cabe em qualquer espaço e o som é excelente. Estou usando principalmente para conectar à TV via bluetooth e está suprindo muito bem a necessidade. Recomendo muito esse produto. O envio foi feito no dia 28/03/2021 e a entrega realizada ontem, 15/04/2021. Entrega em menos de um mês para o Brasil é algo que eu mesmo quase não acreditei que seria possível, mas aconteceu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Do Teresina-PI dotarł za około 23 dni. Opakowanie zewnętrzne lekko ugniatane, ale wewnętrznie szczelne. Nie byłem opodatkowany. Działa normalnie, połączenie jest proste i stabilne, nie testowałem pełnego zasięgu. Jakość dźwięku w ramach oczekiwanego (dźwięk otoczenia, głównie środowiska wewnętrznego). Ale przez moc nie pozostawia w rękach w bardziej otwartych środowiskach, ponieważ małe. Zauważyłem tylko lekkie zniekształcenia w ostatnim tomie, i to zależy od muzyki. Znalazłem przyciski o wiele trudniejsze niż się spodziewałem, ale w pewien sposób pomaga i unika przypadkowego napędu. 4 kolory świateł (żółty, zielony, czerwony i niebieski) z kilkoma kombinacjami: wyłączony, stały, przerywany, jak bije muzyka, może migać w jednym kolorze lub na przemian. W każdym razie, żadnych wad i oczekiwań. Warto było poczekać w porównaniu z wartością poszukiwania podobnych na terytorium kraju, z pewnością wyjdzie droższe i o wiele niższej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    To bardzo fajny produkt. Dobrze zapakowane. Dobry bas jak na małego mówcę. Łączenie TWS: pierwszy krok jak w instrukcji. Po podłączeniu, naciśnij, aż usłyszysz dźwięk. Odłącza bluetooth na urządzeniu. Potem naciśnij play, aż usłyszysz kolejny dźwięk. Włącz drugi głośnik. Poczekaj chwilę na automatyczne połączenie TWS. Polecam tych mówców ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobre korzyści. Czysty dźwięk, pudełko jest trochę uszkodzone, ale wewnątrz jest dobrze zabezpieczone i nietknięte. Nadal próbuję włączyć tom, gdzie pomijasz piosenki, ale na razie to prosta sprawa. Nie byłem opodatkowany, 3 dni na przyjazd do BR po wysyłce i 7 dni roboczych na odprawę celną i dostawę do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Jeden z najlepszych głośników cenowych, zwłaszcza jeśli masz go w ofercie. Dobry bas, średnie i treble. Z mocą 20 W, która jest bardziej lub jest uczuciem, które daje, plus subwoofer na górze coś całkiem nowego, dobre jest to, że nigdzie nie wypada. A RGB można zmienić kolor, a nawet wyłączyć. 100% polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    ...dobry dźwięk. Mam to na telefonie. Dobry bas i prima... Według moich standardów... Dobrej jakości materiały i bardzo piękny design. Oświetlenie jest zadowalające. A czas pracy na baterii po drugim ładowaniu jest dobry. Wysłano go z Chin... Szybko, mogę powiedzieć...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    To dobrze, jak zwykle. Dźwięk i dźwięk. Co się stało? I jest doskonałym...!! Przybyli w związku z krajami UE w formie projektu. Doskonały produkt, doskonały dźwięk, bardzo piękne oświetlenie z różnymi ustawieniami. To ozdoba. Byłam zaskoczona, nie spodziewałam się tego. Zwłaszcza dźwięk jest najlepszą rzeczą jaką słyszałem na głośniku Bluetooth. Jest bezpośrednio podłączony. Odbiór w mniej niż tydzień z europejskiego magazynu. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Opakowanie jest uszkodzone. Skrzynka jest nietknięta. O produkcie :Wielki materiał użyć 5* O dźwięku :Myślę, że ma świetny dźwięk zarówno głębokość jak i wysoka część. To czysta dynamika. Mogę to polecić. Nie było pieniędzy za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Świetny soundbox, głośność jest dość głośny i jego poważne bardzo prezenty, oprócz wspaniałej konstrukcji, Bw-AS4 jest świetny do podróży, do apartamentu, i jest bardzo przyjemny w nocy, dziękuję Banggood bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,215
    • Ft25,987
    • Ft24,246
    • Ft25,801
    • Ft32,951
    • Ft24,868
    • Ft13,987
    • Ft6,836
    • Ft10,256
    • Ft5,904