Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Kolejny produkt, który do nas trafia od BlitzWolf oczywiście z Banggood! Produkt z dotarł z Chin do Polski w 11 dni (EU Priority Line) i jak zawsze ten rodzaj wysyłki omija DODATKOWE opłaty! :) Wybrany ze względu na bardzo ciekawy design. Jakość produktu na ogromny plus, chociaż z czasem plastikowa przeźroczysta obudowa będzie się rysować, dlatego trzeba na to zwracać uwagę. Sam plastik jest z bardzo gruby i wytrzymały a pod spodem podobnie jak w BW-AS3 jest pokryty materiałem. Dzwięk bardzo dobry oraz fajny bas. Głośność jak na taki mały głośniczek wystarczająca, chociaż porównując do modelu BW-AS3 można czuć niedosyt gdyż tamten jest bardzo głośny, ale jak na swoje wymiary gra bardzo głośno. Ładowanie to niewiele ponad 3 godziny, które pozwala na okolo 6-7 godzin grania na połowie mocy. Kolory to RGBW, które niestety nie dostosowują się do granej muzyki, co uważamy za drobny minus, ale w całości kolor + przeźroczysta obudowa wygląda bardzo fajnie. Uważamy, że produkty wart uwagi!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Podczas synchronizacji kolumny długie nie mogą się znaleźć Istnieją zadrapania i pochodzą przed zapakowaniem I żebyś mógł zobaczyć klej w środku Uderza od razu ((( Brzmi cudownie Jestem zadowolony z dźwięku )))👍👍👍 Zamówione średnio dwa Do pierwszego nie ma narzekań na absolutnie nie Dostarczony do Niemiec przez 4 dni ))))

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    A caixa é menor do que pensei, mas isso não é demérito algum, muito pelo contrário, pois essa pequena notável cabe em qualquer espaço e o som é excelente. Estou usando principalmente para conectar à TV via bluetooth e está suprindo muito bem a necessidade. Recomendo muito esse produto. O envio foi feito no dia 28/03/2021 e a entrega realizada ontem, 15/04/2021. Entrega em menos de um mês para o Brasil é algo que eu mesmo quase não acreditei que seria possível, mas aconteceu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Pudełko jest dobre... Ma dobry dźwięk. Dobry poważny... Poza tym jest ładna i stylowa. Bateria działała, co najmniej kilka godzin, a oq niewiele. Ona jest winna trochę w najbardziej określony sposób. Ponieważ jest to system 2.1, może mieć lepsze ostre ostrych. Ale ogólnie dobre pudełko. Dobre korzyści kosztowe w kwocie wypłaconej, która wynosiła 160,00 R. Do 250,00 dolarów na zapłatę... Poza tym może to nie być zbyt interesująca opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Do Teresina-PI dotarł za około 23 dni. Opakowanie zewnętrzne lekko ugniatane, ale wewnętrznie szczelne. Nie byłem opodatkowany. Działa normalnie, połączenie jest proste i stabilne, nie testowałem pełnego zasięgu. Jakość dźwięku w ramach oczekiwanego (dźwięk otoczenia, głównie środowiska wewnętrznego). Ale przez moc nie pozostawia w rękach w bardziej otwartych środowiskach, ponieważ małe. Zauważyłem tylko lekkie zniekształcenia w ostatnim tomie, i to zależy od muzyki. Znalazłem przyciski o wiele trudniejsze niż się spodziewałem, ale w pewien sposób pomaga i unika przypadkowego napędu. 4 kolory świateł (żółty, zielony, czerwony i niebieski) z kilkoma kombinacjami: wyłączony, stały, przerywany, jak bije muzyka, może migać w jednym kolorze lub na przemian. W każdym razie, żadnych wad i oczekiwań. Warto było poczekać w porównaniu z wartością poszukiwania podobnych na terytorium kraju, z pewnością wyjdzie droższe i o wiele niższej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    To bardzo fajny produkt. Dobrze zapakowane. Dobry bas jak na małego mówcę. Łączenie TWS: pierwszy krok jak w instrukcji. Po podłączeniu, naciśnij, aż usłyszysz dźwięk. Odłącza bluetooth na urządzeniu. Potem naciśnij play, aż usłyszysz kolejny dźwięk. Włącz drugi głośnik. Poczekaj chwilę na automatyczne połączenie TWS. Polecam tych mówców ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobre korzyści. Czysty dźwięk, pudełko jest trochę uszkodzone, ale wewnątrz jest dobrze zabezpieczone i nietknięte. Nadal próbuję włączyć tom, gdzie pomijasz piosenki, ale na razie to prosta sprawa. Nie byłem opodatkowany, 3 dni na przyjazd do BR po wysyłce i 7 dni roboczych na odprawę celną i dostawę do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Jeden z najlepszych głośników cenowych, zwłaszcza jeśli masz go w ofercie. Dobry bas, średnie i treble. Z mocą 20 W, która jest bardziej lub jest uczuciem, które daje, plus subwoofer na górze coś całkiem nowego, dobre jest to, że nigdzie nie wypada. A RGB można zmienić kolor, a nawet wyłączyć. 100% polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Przybyła z 14 dniami pracy, podoba mi się dźwięk, który jest całkiem czysty, ona jest bardzo piękna, nadal musi zobaczyć czas baterii, Po prostu nie lubię światła RGB, które zmienia się jak na muzykę, ponieważ mruga bardzo szybko i może mieć lepszą synchronizację, Połączenie Bloetooth jest doskonałe, myślę, że może mieć tylko przyciski do wymiany muzyki, i, dla połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    ...dobry dźwięk. Mam to na telefonie. Dobry bas i prima... Według moich standardów... Dobrej jakości materiały i bardzo piękny design. Oświetlenie jest zadowalające. A czas pracy na baterii po drugim ładowaniu jest dobry. Wysłano go z Chin... Szybko, mogę powiedzieć...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 870
    • Ft8 847
    • Ft38 243
    • Ft12 773
    • Ft28 444
    • Ft8 759
    • Ft9 290
    • Ft16 591
    • Ft36 346
    • Ft48 917
    • Ft6 966
    • Ft55 090
    • Ft10 582
    • Ft26 231
    • Ft33 501
    • Ft232 316
    • Ft17 065
    • Ft3 158