Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(805)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(805)
    • 5 Star(748)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Super szybka wysyłka! 14 dni, Banggood jest banggood. W odniesieniu do pola: - Przybycie bez awarii - Pudełko jest ciężkie - nie został obciążony - Jakość dźwięku nawet nie 100% nie zniekształcała - Dobre wykończenie, w stylu dzianin - Zatrzymany szybko w NFC Teraz testuje na co dzień, żeby sprawdzić, czy naprawdę działa: - Dźwięk 360o - 20h baterii z 50% pojemnością - Trwałość konstrukcji mieszkaniowej Znam już produkty Blitzwolfa. Dawno temu kupiłem ich pudełko, więc kupiłem je z tych, które sprawdziłem. Mam nadzieję pomóc każdemu, kto prowadzi badania, tak jak ja. Uściski

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    To dobry produkt, ale nie oczekuj tyle, ma dużo wideo na jutubie, które sprawia, że wygląda super głośno, ale to nie wszystko, przynajmniej to miałem jako doświadczenie. Bateria naprawdę trwa to, co obiecuje i w stosunku do jakości nie ma żadnych zakłóceń w obecności ciężkich. W każdym razie, warto, jeśli płacisz mniej niż 500.00. Obs: To nie jest niskie, co się dzieje, to to, że w filmach tworzą bardzo sprytny skos na mocy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Produkt dotarł 31 dni po wysyłce, paczka była z małą gałką, prawdopodobnie towarem celnym, ale pudełko zostało nietknięte, zapieczętowane i wszystkie rzeczy. Obciążono mnie podatkiem, wartość zadeklarowana przez sprzedającego była niska, około 25 dolarów. Ale tutaj, na celniku, małe rozdarcie w paczce i zadeklarowało 55 dolarów, to jest 60% stawki, która daje 177 dolarów. Nadal warto. Nie miałem zbyt wiele czasu na sprawdzenie jakości dźwięku, ale na początku mi się to podoba.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Zakup dokonany 10/11, dostarczony 24/11 Nie byłem opodatkowany. Mój pierwszy zakup w Banggood, był bardzo niepewny, ale teraz jestem bardzo zadowolony. Produkt wysokiej jakości i wykończenia, który pokazuje, jak jest lepszy, zaoferować moc dźwięku, która nie rozczarowuje. Dotyk jest inny, ale uczynny. Przycisk odtwarzania/pauzy służy również do regulacji dźwięku (ciężki, ostry...). W niskiej głośności, widzę lekkie piski, ale jest prawie niezauważalne i dźwięk nie zniekształca maksymalnej głośności za bardzo. Podoba mi się produkt, myślę nawet o zakupie kolejnego, więc mogę połączyć oba i rozprzestrzeniać się po domu!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Doskonała jakość produktu, doskonały dźwięk, czysty, niezakłócony, nawet w najlepszym przypadku. Bardzo dobre wykończenie, styl z dzianiny, dotykowe sterowanie na czarnej powierzchni pianina, brak tylko uchwytu lub czegoś, co ułatwia transport. Szybkie i efektywne połączenie, nadal musimy testować na co dzień, aby sprawdzić, czy naprawdę spełnia czas baterii. Jeśli chodzi o transport, opakowanie przybyło z poważnym załamaniem. Myślałem, że dopóki nie trafiłem na dźwięk budki, to z powodu braku odpowiedniego opakowania do wysyłki, było tylko z plastikowym opakowaniem Banggood. Kilka razy narzekałem na ten problem, ale jeszcze go nie rozwiązali.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Pudełko z dobrym dźwiękiem, wielki grób! Miałem nadzieję, że będzie to większa ilość komentarzy, które widziałem w Internecie. Produkt dotarł dobrze zapakowany. Został opublikowany 20/11, a 26/11 w Brazylii. W dniu 12/21 przybył do mojej rezydencji. Oskarżono mnie o płacenie opłaty w Banggood. Logistyka wysyłki Banggood była dość szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Dobrze, jak wszystko, co oferuje Blitzwolf jest wysokiej jakości, nie poważne różne. Naprawdę podobał mi się cały zestaw, świetna jakość dźwięku, bardzo dobrze zbudowany i oczywiście bardzo piękny. Nadal posiada NFC, jego górne przyciski są dotykowe i są wyposażone w kabel do ładowania typu C oraz kabel P2. Poza tym możesz połączyć inne Bw-AS3 i mieć tę imprezę. W końcu zostawiłem ten plastik w kontakcie, żeby chronić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Sound Kolumn Show, z potężnymi srogimi produktami Blitzwolf są wysokiej jakości, przybył bardzo szybko w 18 dni od daty zakupu dla CABEDELO - PB

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Bardzo zadowolony z produktu! Dobra jakość dźwięku, ma być nieco mocniejszy dla 70W, ale już pasuje dobrze. Przybycie zajęło 21 dni i nie było żadnych opłat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Doskonała, jakość konstrukcji i dźwięk bardzo dobry. Ma silne poważne problemy bez zniekształcania, akumulator średniej głośności trwa 15 godzin, mocny i bardzo głośny dźwięk!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,215
    • Ft25,987
    • Ft24,246
    • Ft12,121
    • Ft32,951
    • Ft24,868
    • Ft13,987
    • Ft10,256
    • Ft6,836
    • Ft2,018