Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2021

    W ciągu kilku dni dotarł na Węgry. Ale nie mogę rozmawiać przez telefon. To nie działa, to nie działa. Niebieskie światło nie świeci się. Przepraszam, nie mogę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Szybka reakcja, ładne środowisko aplikacji, historyczne schematy, łatwa instalacja, zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    O.K, działa dobrze, wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dużo czujników w przyzwoitym przypadku. Wszystkie przetestowane w laboratorium i dobre wyniki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    prace zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    A z czasem okazuje się, że reszta jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Odczyt temperatury wynosi około 2 stopnie, a wilgotność o 15 jednostek niższa. Co do innych wskazówek, nie wiem, jak im ufać. W przeciwnym razie wdrożenie jest łatwe i połączenie z siecią również. Bardzo szybka wysyłka i dobrze zapakowane. Ostatecznie, niezawodne urządzenie, ale z zbyt dużą obsługą od Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przede wszystkim szybkość odnawiania i przesyłania danych jest na godzinę. W przypadku ustawienia alarmu dla wysokiej ceny, powinieneś mieć szczęście, aby być blisko dokładnie. Kabel jest zbyt krótki 20cm, a nie ma widgetu, aby zobaczyć wartości na ekranie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Po kilku tygodniach badań - mierzy temperaturę, wilgotność, CO2 i zanieczyszczenia formaldehydu i LZO. Pierwsze trzy można łatwo zweryfikować - działa. Tylko małe minusy - jeśli część jest w przepływie powietrza, gdy wietrzenie wilgotności i pomiar LZO szaleje i przyjmuje wysokie wartości. Przynajmniej wilgotność powinna być tutaj niższa. Jeśli wilgotność w pomieszczeniu wzrośnie do ponad 65%, wskazane jest ciągłe podnoszenie wartości LZO i formaldehydu. Muszę sprawdzić, czy jest to normalne, ale za cenę część jest zdatna do użytku. Muszę jeszcze sprawdzić, czy pozostałe dwa czujniki, które zamówiłem, robią to samo. W przeciwnym razie, aplikacja Blitzwolf może być szybko skonfigurowana, jeśli nie masz zbyt wiele firewall włączone i jeśli to konieczne. Inni powinni cieszyć się monotonnymi wartościami ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kprVIP5
    CZ
    19/12/2021

    Kupiłem już dwa. Działa dobrze, z aplikacjami Blitzwolf i WIFI bezproblemowo. Zbiorniki węglowodorów mogą być nie w ppm, ale w um/m3, jak podaje norma. To sprawia, że trudno jest je policzyć. Jeśli urządzenie naprawdę działa i mierzy dokładnie, nie będziesz wiedział. W nocy CO2 rośnie, więc myślę, że tak, przy węglowodorach, trudno powiedzieć, że nie ma co osądzać czy mierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$13.85
    • US$20.99
    • US$23.99
    • US$31.99
    • US$38.99
    • US$22.93
    • US$24.26
    • US$25.40
    • US$30.02
    • US$35.99
    • US$63.51
    • US$63.99
    • US$77.37
    • US$15.00
    • US$90.08
    • US$25.40
    • US$89.99