Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2022

    The sound is strong and the clear. Feeling of wearing the headphones in the ears is minimal, they are very soft. ANC does the job very well .Pairing happens automatically when you take both headphones out of the box. I love it, highly recommend it.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2022

    To oficjalnie, najlepsze słuchawki tutaj w rozsądnej cenie. Jest tryb Anc, Tranceparency i wszystko jest aktywne. Dwusekundowe kliknięcie i zmienia tryb. perfect Nawiasem mówiąc. Kupiłem już drugą parę na wszelki wypadek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    jego najdoskonalsze T.W.S pąki, które im ich używałem. I oczywiście to oni, ale cena po prostu czyni je jeszcze lepszymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Doskonały produkt!Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2022

    Dostawa o czasie, a same słuchawki grają dobrze i mają fajny tryb transparetny i jak na takie tanie dobre ANC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Produkt 2. ke, Dostaję naprawdę super dźwięk 2 mod działa również tryb gry, aby być super pubg dźwięk w grze jak poziom zaawansowany, wszyscy są bardzo zadowoleni, myślę, że nie przegapisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Wszystko było w porządku z transportem. To brzmi naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Dziękujemy za szybką wysyłkę z bardzo ładną jakością dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2022

    Gra ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2022

    Gra ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.89
    • US$41.99
    • US$195.49
    • US$21.99
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$55.19
    • US$132.99
    • US$21.93
    • US$26.61
    • US$18.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$80.99