Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2022

    The sound is strong and the clear. Feeling of wearing the headphones in the ears is minimal, they are very soft. ANC does the job very well .Pairing happens automatically when you take both headphones out of the box. I love it, highly recommend it.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2022

    Dostarczone zgodnie z oczekiwaniami, bez problemów. Opakowanie jest w porządku (zwykłe BW-minimalne, ale nadal jest ok), wygląd produktu jest przyzwoity (przynajmniej dla mnie). Łatwe do parowania, chociaż ze względu na drugie urządzenie BT było włączone podczas próby parowania, działało tylko lewe słuchawki. Najpierw myślałem, że działa nieprawidłowo (lub jest uszkodzony), ale po ustawieniu drugiego urządzenia BT, następna próba . (Próby, właściwie, jak to było sparowane z nadajnikiem BT najpierw, potem laptopem, potem smartfonem) były w pełni udane. Opóźnienie Lipsync jest niezauważalne (dopuszczenie, że nadajnik ma kodek AptX LL). Phoning jest poprawny (dla obu kierunków strumieni głosu - mojego i przychodzącego). Obszary dotykowe są wrażliwe w większości przypadków (Zakładam, że rutyna - aby dotykać z odpowiednią siłą i szybkością - przyjdzie w końcu, teraz były przypadki, kiedy trzeba było spróbować czegoś ponownie). Jedno jest jednak interesujące - wstępnie ustawiony poziom głośności domyślnie jest dość głośny - i musiał zmniejszyć o połowę (na każdym urządzeniu) - ale to jest ok, przeciwnie byłoby przeszkadzać zamiast. Zalecane. (Przepraszam za kolejność zdjęć - wystąpił problem techniczny i musiałem spróbować przesłać każdy z nich kilka razy niestety.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2022

    To oficjalnie, najlepsze słuchawki tutaj w rozsądnej cenie. Jest tryb Anc, Tranceparency i wszystko jest aktywne. Dwusekundowe kliknięcie i zmienia tryb. perfect Nawiasem mówiąc. Kupiłem już drugą parę na wszelki wypadek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    jego najdoskonalsze T.W.S pąki, które im ich używałem. I oczywiście to oni, ale cena po prostu czyni je jeszcze lepszymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2022

    Świetna słuchawka douszna, mocny bas, jaki lubię, czysty głos bez wyciszenia. Bardzo silne połączenie bluetooth, ponad 10 metrów z dwiema ścianami. Przez chwilę prawa słuchawka poszedł całkowicie, Myślałem, że złamał go, ale musiałem umieścić go na ładowanie i czekać dłużej, nie spodziewałem się naładować wystarczy. Upadł na ziemię i but nadepnął na niego, nic się nie stało jest w idealnym stanie. Niepowodzenia: Pominięto polecenie zwiększania i zmniejszania głośności. Ale to, jak mało modeli mają, jest zrozumiałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Produkt zgodnie z opisem. Ładny dźwięk. ANC działa dobrze za pieniądze, za które płacisz. Wskaźnik Led dla baterii jest bardzo wygodny i bardzo czytelny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Produkt 2. ke, Dostaję naprawdę super dźwięk 2 mod działa również tryb gry, aby być super pubg dźwięk w grze jak poziom zaawansowany, wszyscy są bardzo zadowoleni, myślę, że nie przegapisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Wszystko było w porządku z transportem. To brzmi naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Dziękujemy za szybką wysyłkę z bardzo ładną jakością dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Doskonały produkt!Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.59
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$24.99
    • US$34.99
    • US$25.99
    • US$8.79
    • US$19.99
    • US$23.99