Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    przybył w wyznaczonym czasie.... dobrze zapakowany i bez uszkodzenia opakowania...przewód przyłączeniowy 3.5 byłem trochę rozczarowany oczekiwałem czegoś lepszego może plecionego kabla... Dobre w dotyku...coś ciężkiego...ale brzmią całkiem nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Przyleciał 2 dni wcześniej. Paczka była w świetnym stanie. Zapewniają doskonałe brzmienie. Przyciski są naprawdę łatwe do przyzwyczajenia. ANC świetnie sobie radzi z hałasem otoczenia. Kłusy na uszach są naprawdę miękkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Nagyon szeretem a blitzwolf termékeket. Fülesböl is volt egy egyszerűbb variáns amit szinten szerettem. Ezzel is nagyon megvagyok elégedve. Nagyon jó tudással rendelkezik az árához képest tökéletes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Wspaniała słuchawka. Dźwięk jest OK, jednak cechy, piękno i komfort robią różnicę. Nie wspominając o sensacyjnym przypadku, aby zatrzymać telefon. Gorąco polecamy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    To moja pierwsza słuchawka z ANC i szczerze byłem zszokowany tym, jak świetnie działa. Jeśli chodzi o głośność, jesteś trochę słabszy na mój gust, ale jakość muzyki jest doskonała, jeśli nie jesteś audiofilem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Doskonale, dostawa była zwinna, przybyła przed czasem! Używam dwa tygodnie, doskonały dźwięk, wygodne słuchawki, pasywne anulowanie jest świetne! Dziękuję sprzedawcy za zaangażowanie jest drugim produktem marki, który kupuję i pozytywnie mnie zaskoczył!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Produkt przyjechał, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    esperava mais do noise canceling, ele abafa bem o som mas não cancela totalmente como um boose. Porém é um excelente produto, recomendo o som é nítido e muito confortável.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Doskonały produkt. nieskazitelna konstrukcja, bez guzów. Skrzynia sztywna i świetna do ochrony. Tory typu C kabel do ładowania i kabla P2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$59.99