Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Ten produkt jest bardzo ładny! Bardzo dobre słuchawki z wysoką jakością dźwięku.Ma przyzwoity ANC, tryb przejrzystości i dobrą baterię prawie 5 godzin z ANC włączony, 6 godzin z ANC wyłączony. Kontrola dotykowa dla odtwarzania/pauzy, głośność, poprzednia/kolejna działa dobrze. Dźwięk jest bardzo wyważony, dźwięk doskonały.Jakość budowy jest luksusowa, a dopasowanie jest dobre i nie boli. Imponujące słuchawki. Polecam ten produkt. Najlepsze słuchawki produkowane przez Blitzwolf bez wątpienia!Produkt dotarł w mniej niż 30 dni!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Kupiłem to, gdy cena wynosiła 53.99 dolarów. Za tą cenę, ten produkt jest bardzo ładny! Ma przyzwoity ANC, tryb przejrzystości i dobrą baterię. (prawie 5 godzin z włączonym ANC, 6 godzin bez ANC) Jakość budowy wydaje się luksusowa (w inny sposób niż airpods pro), a dopasowanie jest dobre i nie boli. Polecam ten produkt. Pełna, szczegółowa recenzja (banggood sponsorowana) można obejrzeć tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=wF_KsIcD100

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przede wszystkim Blitzwolf nigdy mnie nie zawodzi, są jak Xiaomi. Więc zacznijmy, gdy wyjmiesz to z pudełka, które wiesz, że czeka cię uczta. Wygląda na to, że są szalenie wygodne. Kiedy próbowałem to bas dźwięk anulowanie hałasu to jest naprawdę bardzo dobre. Kupowałbym go raz za razem. Jedyną złą rzeczą jest mikrofon. Trochę trudno znaleźć ten dotyk, ale przywyknę. Polecę ci go kupić, nie myśl o tym za dużo, nie znajdziesz czegoś lepszego w tej cenie. Lepsze niż One More Bluetooth kupiłem za 80 € 2 lata temu, ale nie lepszy mikrofon. Mam nadzieję, że to ci trochę pomogło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Mogę powiedzieć, że to jeden z najlepszych dźwięków za te pieniądze! Świetna redukcja szumów i tryb przejrzysty! Bardzo wygodna ergonomia i słuchawki wygodnie leżą w uszach. Case i słuchawki ładują wystarczająco dużo czasu, co jest nawet więcej niż określone w cechach. Z pewnością mogę ci doradzić, ponieważ wypróbowałem wiele bezprzewodowych słuchawek. Na zdjęciu widać całe ich piękno i minimalizm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo dobrze wykonany produkt, najwyższej jakości wykończenie. Zaskoczony jak tanio to było biorąc pod uwagę jakość. Super wygodny do noszenia przez długi czas, a bateria długo trwa! Tryb „normalny" blokuje dźwięk na zewnątrz, a jeśli chcesz przedłużyć żywotność baterii, powinno to zrobić dla normalnego użytkowania. Tryb „ANC" jest naprawdę dobry i w zasadzie wycina wszelkie szumy zewnętrzne, więc jest idealny, jeśli chcesz zanurzyć się w muzyce, filmach, audiobookach itp. „Tryb przejrzystości" działa i to jest ok, jeśli nadal chcesz słyszeć dźwięki z zewnątrz, dobre do podróży i wyjścia na zewnątrz, gdzie musisz być świadomy swojego otoczenia. Dostawa była szybka (wcześniej niż zakładano), a pudełko było nienaruszone i spakujemy Dobra robota Blitzwolf i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    chegou!! bem embalado, lacrado. já testei funcionando perfeitamente ótimo cancelamento, sem dúvida alguma melhor que já usei. parabéns Blitzwolf .... Presente da Banggood !! muito obrigado...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Używam słuchawek przez 1 miesiąc, audio jest bardzo wyważony, aktywny usuwacz hałasu spełnia to, co obiecuje, nawet miał wielkie doświadczenie z dolby atmos funkcji muzyki jabłkowej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    INDIA 🇮🇳 Otrzymane w ciągu 12 dni od daty zamówienia... Bardzo ładne produkty.. Z Blitzwolfa... Moje trzecie zamówienie z Blitzwolf.... Ładnie... dźwięk jest bardzo gburowaty....Anc pracuje jak czar.... Ładny wygląd... miłość z 🇮🇳 INDIA

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Słuchawki bardzo mnie zaskoczyły, 3 tryby: normalne, wyłączające hałas i przejrzyste. Wszystko działa na najwyższym poziomie, nie spodziewałem się tak wysokiej jakości. Teraz to moje ulubione słuchawki. Wygrałem je w ukośniku, za co bardzo dziękuję banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Jest to całkiem dobry i akceptowalny dźwięk za pieniądze Oczekiwałem trochę więcej od ANC, ale pasywny hałas jest na nie do przyjęcia tryb przejrzystości dla mnie również przyszedł bez żadnego oświadczenia śledzenia nie wiem czyja jest wina, ale tak, że W moim tropie jest napisane, że jest w Niemczech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$20.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$39.99
    • US$55.99
    • US$7.29
    • US$16.99
    • US$18.99