Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(309)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    To jest w zasadzie ładniejsza bransoletka sportowa. Jeśli bateria wytrzyma 5 dni, jak w opisie, są świetne w tej cenie. Wiadomość wyświetla akcent, połączenie może być tylko odrzucone, a wybór tarczy jest nadal dość słaby. To miał być zegarek dla kobiety, więc spodziewałem się bardziej eleganckich typów. Jeśli pomimo faktu, że jest plastik działa elegancko, szkoda, że nie wziąłem złota. Wyświetlacz wygląda dobrze do odczytania, zobaczyć, jak znajdzie się na słońcu. Nie czytałem też nigdzie, czy szkło jest utwardzone i trwałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Naprawdę mi się podoba. Moi przyjaciele powiedzieli, że był to bardzo stylowy, jakościowy i przydatny produkt (tak myślę). To miłe, że może dostać się do menu przesuwając ekran w górę i w dół. Możesz nawigować między menu za pomocą przycisku na boku. Możesz przeglądać wszystkie powiadomienia na telefonie, a nawet dostosować aplikacje. Widok menu prognoz pogody jest świetny. Pępowina jest jedną częścią, więc nie śledzi jak reszta sznurów. Są kobiece menu. Gloryfit do zmiany zrzutu ekranu (czas to program, w którym podłączysz się do telefonu) Możesz to zrobić przez program. To jest 5, których użyłem. HEM Wysyła HEM HIM HAM jest jednym z najlepszych godzin w użyciu ( Fix)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wykonanie zamówienia zajęło trochę czasu, ale wszystko przybyło w idealnym stanie bez opłaty. Doskonały smartwatch, świetne wykończenie, 24 tryby ćwiczeń, bardzo konfigurowalny i świetne płótno, dobrze chrupiące pod słońcem, nawet ze średnim połyskiem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przesyłał mi, bo pierwszy produkt po trzecim dniu miał problem. Ich służba była natychmiastowa. Po raz kolejny dali mi najlepsze rozwiązanie. Jeśli chodzi o zegarek, jest piękny i łatwy w użyciu. Uwielbiam to.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Recebemos o relógio super bem embalado, sem nenhum problema ou avaria. Minha esposa amou, gostou muito do presente. Agora é testar e vê quando a durabilidade é boa. Mais uma compra realizada com sucesso aqui!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Po zainstalowaniu aplikacji, jest ona zsynchronizowana z telefonem. Myślę, że jest trochę za duży jak na damę. Bransoletka magnetyczna jest wspaniała. Masz kilka ekranów do wyboru. Bardzo dokładne dane pomiarowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    To już trzeci, który kupuję. Pierwszy miał problem na ekranie dotykowym. Mam nadzieję, że to zadziała.Choć Bangood po sprzedaży usługi było niesamowite, i naprawdę pomocnel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Działa idealnie, mały problem z połączeniem telefonu, poza tym świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Szybka dostawa! Bardzo dobra jakość! Dobra aplikacja i patrz! Wiele funkcji! Kobiety je uwielbiają!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Smartwatch jest idealny, synchronizacja jest super szybka i łatwa, a interfejsy są piękne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft10,850
    • Ft8,702
    • Ft4,660
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft4,349