Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(406)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(406)
    • 5 Star(372)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    To jest w zasadzie ładniejsza bransoletka sportowa. Jeśli bateria wytrzyma 5 dni, jak w opisie, są świetne w tej cenie. Wiadomość wyświetla akcent, połączenie może być tylko odrzucone, a wybór tarczy jest nadal dość słaby. To miał być zegarek dla kobiety, więc spodziewałem się bardziej eleganckich typów. Jeśli pomimo faktu, że jest plastik działa elegancko, szkoda, że nie wziąłem złota. Wyświetlacz wygląda dobrze do odczytania, zobaczyć, jak znajdzie się na słońcu. Nie czytałem też nigdzie, czy szkło jest utwardzone i trwałe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Naprawdę mi się podoba. Moi przyjaciele powiedzieli, że był to bardzo stylowy, jakościowy i przydatny produkt (tak myślę). To miłe, że może dostać się do menu przesuwając ekran w górę i w dół. Możesz nawigować między menu za pomocą przycisku na boku. Możesz przeglądać wszystkie powiadomienia na telefonie, a nawet dostosować aplikacje. Widok menu prognoz pogody jest świetny. Pępowina jest jedną częścią, więc nie śledzi jak reszta sznurów. Są kobiece menu. Gloryfit do zmiany zrzutu ekranu (czas to program, w którym podłączysz się do telefonu) Możesz to zrobić przez program. To jest 5, których użyłem. HEM Wysyła HEM HIM HAM jest jednym z najlepszych godzin w użyciu ( Fix)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Chociaż próbowałam myć ręce i nawet pod lekkim prysznicem, wodoodporna wydajność wydaje się nie być teraz problemem. Nie mam alergii, ale się pocę, a moja powierzchnia kontaktowa jest trochę swędząca, jeśli noszę ją przez długi czas Bateria działa. Po pełnym naładowaniu, znak baterii wynosi 1/4 na dzień i pół dnia (36 h). Ponieważ nie ma %, dodam jeszcze kilka. Nie wiem, czy jest dokładny, ale dobrze znać krokomierz, puls, ciśnienie i łatwo spać. Ciekły kryształ jest czysty. O wiele lepiej niż myślałem. Jasność może być regulowana przez cztery etapy, ale jest to subtelna różnica i chciałbym mieć inny ciemniejszy poziom.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wykonanie zamówienia zajęło trochę czasu, ale wszystko przybyło w idealnym stanie bez opłaty. Doskonały smartwatch, świetne wykończenie, 24 tryby ćwiczeń, bardzo konfigurowalny i świetne płótno, dobrze chrupiące pod słońcem, nawet ze średnim połyskiem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Zegar przyszedł szybko. Funkcje: idealny rozmiar, wygodny w noszeniu, dobra bateria (8 dni), łatwy w obsłudze, dokładne wartości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Recebemos o relógio super bem embalado, sem nenhum problema ou avaria. Minha esposa amou, gostou muito do presente. Agora é testar e vê quando a durabilidade é boa. Mais uma compra realizada com sucesso aqui!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przesyłał mi, bo pierwszy produkt po trzecim dniu miał problem. Ich służba była natychmiastowa. Po raz kolejny dali mi najlepsze rozwiązanie. Jeśli chodzi o zegarek, jest piękny i łatwy w użyciu. Uwielbiam to.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Zegarek jest świetny!! Ale pasek mógłby być krótszy. Moje ręce są małe, więc mam problem z dobrym uściskiem, więc je złożyłem. Nie jestem pewien, czy to pomoże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jaki piękny smartwatch. Świetne wykończenie, różne funkcje, głównie dla opieki zdrowotnej, a wszystko w języku portugalskim. Nie wiem, co z trwałością, ale jeśli pierwsze wrażenie robi, zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobry produkt z wieloma funkcjami. Brak tylko, że nie pokazuje SMS-ów i ma tylko powiadomienie o tym. (to samo w przypadku telefonów) Jest polecany na prezent, twojej dziewczynie się spodoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 432
    • Ft12 577
    • Ft7 545
    • Ft25 154
    • Ft13 520
    • Ft7 545
    • Ft16 665
    • Ft7 545
    • Ft10 894
    • Ft6 171