Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Odkurzacz nie jest idealny, istnieją roszczenia od pierwszych minut użytkowania, ale do 18.5 z dostawą do Kijowa w 12 dni i tak będzie działać. Kiedy minie miesiąc lub dwa, wtedy będzie konieczne napisanie dodatkowej recenzji, a teraz mogę z pewnością powiedzieć, że MINI-odkurzacz zasilany akumulatorem w samochodzie radzi sobie ze swoją funkcją.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo zadowolony z pracy tego odkurzacza, jest bardzo przenośny, lekki i nie robi dużo hałasu, ma świetną wewnętrzną baterię i nie muszę jeszcze ładować, Kabel USB Typ-C do ładowania akumulatora i nylonowa torba do przechowywania wszystkiego. Dla rozmiaru ma dobrą aspirację polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Nie wiedziałam, że będziesz taki silny. To jest dobry strzał, to jest dobre ujęcie. Białe led światła z przodu. Miga podczas ładowania. Płonie cały czas, gdy jest pełna. Typ C z wejściem do ładowania. Podczas ładowania pobiera około 1,3 amperów prądu. /Uwielbiam ten produkt. Można go używać przez około 20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo dobry produkt, z dużą mocą ssania, i z dużą ilością czasu baterii, idealny do czyszczenia klawiatur, wnętrza samochodu, itp... Polecam ten odkurzacz. Śledź wideo na YouTube czyszczenie mojej drukarki 3D. Odnośnik wideo https://youtu.be/iH1VuWRdCgc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Moc ssania jest dobra dla rozmiaru. Jest idealny do mojej instalacji, bardzo dobrze je czyści. Robi się bardzo gorąco, kiedy biegnie przez jakiś czas. Bateria nie działa zbyt długo. W moim przypadku musiałem go w pełni naładować za każdym razem, gdy chciałem użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Bardzo dobrze!!! (ang.) Jest mały, lekki i bardzo dobry dla rozmiaru ssania, wygodny i estetyczny, jest bardzo przydatny, jest wystarczająco mocny do czyszczenia komputerów, notebooków i PlayStation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Stabil und ist saugstark. Schlichtes Design und mit der langen Saugbürste kommt man in jede Ritze. Lässt sich sehr gut leeren und reinigen. Gerne wieder.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo dobrze!!! Spójrz na recenzję PT-BR https://youtu.be/v1xxhVgmfGo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Pudełko przyszło trochę ugniatane plus produkt jest nietknięty, działa naprawdę dobrze, od do zrobienia małego czystegoA na pc i klawiaturze, może być trochę więcej. Silne, ale za cenę, taA ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Perfekcyjnie działająca, doskonała jakość wykonania, aspiruje do perfekcji zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$204.99
    • US$65.99
    • US$219.99
    • US$179.99
    • US$69.99
    • US$199.99
    • US$87.99
    • US$65.99
    • US$80.99
    • US$87.99
    • US$87.99
    • US$55.99
    • US$11.99