Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1935)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1935)
    • 5 Star(1893)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    Adapter dla kabla od mikrousb do usb typu C, zawsze świetny produkt i jakość Côme zazwyczaj robi Blitzwolf. ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    5/6/21 Złożyłem zamówienie, 7/6/21 opuściło (skład CN) i dziś otrzymałem je 24/6/21. Dobry czas dostawy z chińskiego magazynu. Brałam je wcześniej i działają idealnie. Gwarancja BlitzWolf. W doskonałej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Dobry produkt, dobre opakowanie. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Towar odpowiada opisowi i obrazowi, materiał jest wysokiej jakości, szybkie ładowanie działa. Gorąco polecam towar i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Te przybyły zgodnie z opisem, przerobili stare, bezużyteczne kable micro USB, które właśnie wrzuciłeś do kosza na gorące, fantastyczne kable typu C, o które błagają twoje nowe telefony. Działa świetnie i dobrze pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    nagyon jó termék

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Tak jak na zdjęciu, i przybył w niecały tydzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    🇬🇷 działa przy ładowaniu moim starym kablem, ale nie działa dla mojego starego fana mobilnego. Tak czy siak, przyda się być w pobliżu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Doskonały produkt i opakowanie, i przyszedł na czas do oczekiwanej daty dostawy. Fantastyczna obsługa, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft3 494
    • Ft16 951
    • Ft4 235
    • Ft3 024
    • Ft7 566
    • Ft4 541
    • Ft1 813
    • Ft50 858
    • Ft18 180
    • Ft4 538
    • Ft1 813
    • Ft23 423
    • Ft7 263
    • Ft10 290
    • Ft3 842
    • Ft30 271
    • Ft2 222