Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2374)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2374)
    • 5 Star(2335)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Wszystkie trzy kablówki właśnie przyszły. Wydają się być świetnej jakości i są dość długie (w rzeczywistości jest to 6'1". Dostawa była do szybkiego, została wysłana 12 marca, przybyła do mojego kraju 25-go i została dostarczona 1 kwietnia. Używam ładowarki Blitzwolf BW S5 QC3.0 18W od 1 roku i jak na razie jest w świetnym stanie, więc myślę, że kabel wytrzyma sporo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetna jakość produktu. Było dobrze zapakowane. Zajęło to 28 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Doskonała jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wielki kabel usb, bardzo duży, obsługuje szybkie ładowanie, Dziękujemy Blitzwolf i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobra jakość kabla, grube i solidne złącze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2019

    This is definitely one of the best inexpensive Micro USB cables. Its length is almost 2 meters. Its braided for extra durability and has very good housing. I did resistance measurement, charging protocols detection and output test for Blitzwolf BW-MC5 in my video here https://www.youtube.com/watch?v=n20NFdJXOhA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2018

    Another excellent and original BlitzWolf product. At first glance the cable looks pretty nice and breathes high quality. Very good workmanship indeed. The cover material of the cable looks and feels awesome. Thanks to the braided surface it doesn't tangle up and has a built in strap. You can connect the cable tightly to your phone as opposed to other cables. Seems ideal for hard users cause it feels solid and robust but only time will really tell about its durability and longevity. No problems with data transfer and supply power of 2.4A so far. Supports fast charging also. So far I'm happy with the purchase. Value for money under 5€. Fast shipping and safe packaging. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2018

    ПОКУПАЛ ПРОДУКЦИЮ ДАННОЙ КОМПАНИИ В ПЕРВЫЕ. МНЕ ОЧЕНЬ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ. БУДУ БРАТЬ ЕЩЕИ ВСЕМ РЕМОМЕНДУЮ. ДО МОСКВЫ ЗА 30ДНЕЙ. ЗАРЯДИЛ ТЕЛЕФОН САМСУНГ 4 ЗА 5МИН НА 7 ПРОЦЕНТОВА КОМПЛЕКТНЫМ ШНУРОМ ЗА 5МИН НА 2 ПРОЦЕНТА. ВООБЩЕМ БЕРМТЕ НЕ ПОЖИЛЕЕТЕ.ЭТО ТОЧТНО НЕ ПОСЛЕДНЯЯ МОЯ ПОКУПКА ЭТОГО ТОВАРА.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    Отличный кабель за свою цену! Упаковка отличная не каждый продавец так упаковывает простой кабель. Оплетка тоже вызывает одобрение. Можно смело рекомендовать для покупки!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Produkt ma świetnej jakości czuć i długość oznacza, że mogę usiąść na kanapie i ładować ze ściany ładnie i łatwo. Kabel wydaje się zapewnić szybsze ładowanie w porównaniu z dostarczanymi przez Samsung kablami. Bardzo szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 814
    • Ft4 196
    • Ft3 050
    • Ft8 395
    • Ft3 316
    • Ft2 088
    • Ft5 308
    • Ft3 777
    • Ft4 212
    • Ft2 918
    • Ft7 279
    • Ft7 316
    • Ft8 431
    • Ft4 212
    • Ft5 640
    • Ft6 131
    • Ft5 341
    • Ft3 831