Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2374)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2374)
    • 5 Star(2335)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2020

    Produkt ma świetnej jakości czuć i długość oznacza, że mogę usiąść na kanapie i ładować ze ściany ładnie i łatwo. Kabel wydaje się zapewnić szybsze ładowanie w porównaniu z dostarczanymi przez Samsung kablami. Bardzo szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wszystkie trzy kablówki właśnie przyszły. Wydają się być świetnej jakości i są dość długie (w rzeczywistości jest to 6'1". Dostawa była do szybkiego, została wysłana 12 marca, przybyła do mojego kraju 25-go i została dostarczona 1 kwietnia. Używam ładowarki Blitzwolf BW S5 QC3.0 18W od 1 roku i jak na razie jest w świetnym stanie, więc myślę, że kabel wytrzyma sporo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetna jakość produktu. Było dobrze zapakowane. Zajęło to 28 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Kabel wysokiej jakości konstrukcji i bardzo szybki w ładowaniu. Produkt dotarł do mnie w 10 dni roboczych. Bardzo szybka dostawa i jestem zadowolony z usług i zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Doskonała jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Zawsze dobra jakość od Blitzwolfa. Ale dlaczego cena jest wyższa niż kiedyś?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Świetny produkt, super wytrzymały uchwyt, przechodzi bezpieczeństwo i jakość. Nawet w obliczu pandemii przybył bardzo szybko tutaj w Amapá, Brazylia. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Wielka jakość kabla, bardzo duży, jest drogi ze względu na dolara, ale nadal wart dużo, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wielki kabel usb, bardzo duży, obsługuje szybkie ładowanie, Dziękujemy Blitzwolf i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobra jakość kabla, grube i solidne złącze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,124
    • Ft10,178
    • Ft5,026
    • Ft5,766
    • Ft7,463
    • Ft6,784
    • Ft6,784
    • Ft4,625
    • Ft3,051
    • Ft2,465
    • Ft4,069
    • Ft3,391
    • Ft2,774
    • Ft3,730
    • Ft23,445
    • Ft5,766
    • Ft3,082
    • Ft3,051